En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çok zorlanacaksın. Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. Yanında destek olacak birileri vardır inşallah

Kuzu nerede yaşıyorsun? Belli bir bölümü var mı yoksa estetikte mi halledeceksin. Mesela bizim bursada araştırma hastanesinde çok iyi doktorlar var. Özeller gibi çokta pahalı değil. Araştırma hastaneleriyle görüş bilgi al, ona göre sonra ne yapacağına karar ver. Iyilesme süreci hakkında da bilgi veriyorlar

Zaten fazla şey edemiyorum becerim yok bacım, 13. Yarışma olacak inşallah güzel yapabilirim sunumu
13. Mü kazanmadın sanırım heeç neysem sen yine abartma o parmacıklarını yorma olduğu kadar olmadığı kader

senin ikiz
Özüm nana benim, eskiden alışık olanlar hemen tanıyor
bende bilirdim bir zamanlar Nana vardı miniginin profil msj larini bile beğenirdi tanımadan şimdi o eski bana değil
Evet ozune donmus geri
yine olayım mi yine birinci olurum hem
Tuttu vallahi malesefff yap yap birtutamcantanem yap
Maalesef mi

Avatarı görünce Titanigi bilmem kaç bin kere izlemisimdir ama doyamam yine olsa izlerim
Ben ne film ozurluyum yaa .

En çok izlenen filmlerin sadece bahsini duyuyorum ucundan kiyindan izledim ama hiç birini baştan sona izleyecek kadar sabrım olmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…