En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
10 gb yetmeyince bizde 3 haftadır komşuyla ortak kullanıyoruz interneti 30 30 tl den. Sen benim ödediğim faturaları görsen şok olursun herhalde hep ek paket alıyorum
Bakınız;Eki Görüntüle 2305808
Yazık günah kız en kral interneti baglat evine bu kadar ek fatura ödeyeceğine

Şimdiki net ücretlerini bilmiyorim ama en bilindik marka bile 100 lira değildir bence hani aratirip bulmak lazım ucuzu vardır benim şuan ki paketim adı ne bilmiyorim ama 500 dakika 1000 SMS 3 GB 30 lira herşeye yetiyor

30 liraya böyle bir paket alsaniz eve 60-70 lira modem baglatsaniz daha karlı N Nana gurtmingotam

Tabi ki öyle daha ucuza geliyor, ama benim dezavantajım bizim bursa merkez olmasına rağmen türkcell çekmiyor ondan mecbur taşıdım ben numaramı, kimse ulaşamıyordu

24 aylık telefon taksitte var içinde 60 tl o, onun bitmesini bekliyorum çıkacağım tarifeden
Himm anladım su paketle telefon almak bana hep pahalı geliyor biz nakit alitoriz öyle şeyleri aylarca para biriktiriyoruz

Tabi ki öyle daha ucuza geliyor, ama benim dezavantajım bizim bursa merkez olmasına rağmen türkcell çekmiyor ondan mecbur taşıdım ben numaramı, kimse ulaşamıyordu
Anladm kapsama alanı daha iyi v..... Nun

O kadar paket parası vereceğiniz e eve internet alsanız

45 lira 4 -8 mps sınırsız evdeki tam emin degilim hızından ama isimi goruyor

Eşimde 4 bende 3 GB net oluyor kalıyor çoğu zaman
Benden önce yazmışın
45 TL iiyimis biz 120 TL ödüyoruz sınırsız fiber

Benden önce yazmışın
45 TL iiyimis biz 120 TL ödüyoruz sınırsız fiber
Ama işte sizinki fiber o yüzden pahalı geçen sene 35 di bu sene 45 oldu diye iki komşu iptal ettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…