- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Günaydın senin pakete bir el atmak lazımGünaydın canım internetim bitiyor yine gelemiyroum pek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın senin pakete bir el atmak lazımGünaydın canım internetim bitiyor yine gelemiyroum pek
Bu yükseltmiş halim birde çok çabuk bitiyor anlamıyorum bileGünaydın senin pakete bir el atmak lazım
Çok mu video izliyosun acaba ☺Bu yükseltmiş halim birde çok çabuk bitiyor anlamıyorum bile
yok canım videoları WiFi siz izlemiyorum köyde filan izliyorum pasta videoları filan yoksa hiç yetmez yine iyi yetti 10 gün kaldı yenilenmesine geçen ay 1 hafta da bitmiştiÇok mu video izliyosun acaba ☺
Yemek siteleri de çok götürüyor fotoları var yayok canım videoları WiFi siz izlemiyorum köyde filan izliyorum pasta videoları filan yoksa hiç yetmez yine iyi yetti 10 gün kaldı yenilenmesine geçen ay 1 hafta da bitmişti
Benim kızda şimdi çıktı memnun kalmış sorunsuz geçti çok şükür ilk günBu sene nasip se sabah gidecekler akşam üzerin 4 buçuk gibi gelecekler büyüğü bekleyecek küçük kantinde beraber gelmek için
Bizde bugün eşim le oh bee dedik bir bıraktıktan sonra
Vodafone mi?Bu yükseltmiş halim birde çok çabuk bitiyor anlamıyorum bile
Evet canımVodafone mi?
Benimde öyle, 10 gb yetmiyor çok yiyor internetiEvet canım
Daha dün turkcell e geçtim 10 gb a 90 lira veriyodum 35tl 9 gb simdiBenimde öyle, 10 gb yetmiyor çok yiyor interneti
Ucuncuden sonra tekrar konuşalımBen özlüyorum oğluşumu hep aklım onda oluyor
AhahaahahahahaUcuncuden sonra tekrar konuşalım
Haksız mıyımAhahaahahahaha
Haklısın hiç bir işe yetisemiyorsunHaksız mıyım
Bende 79 tl veriyorum red 10 paketineDaha dün turkcell e geçtim 10 gb a 90 lira veriyodum 35tl 9 gb simdi
O kadar paket parası vereceğiniz e eve internet alsanızBende 79 tl veriyorum red 10 paketine
10 gb yetmeyince bizde 3 haftadır komşuyla ortak kullanıyoruz interneti 30 30 tl den. Sen benim ödediğim faturaları görsen şok olursun herhalde hep ek paket alıyorumO kadar paket parası vereceğiniz e eve internet alsanız
45 lira 4 -8 mps sınırsız evdeki tam emin degilim hızından ama isimi goruyor
Eşimde 4 bende 3 GB net oluyor kalıyor çoğu zaman