En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
CocoChanelmademoiselle canım Allah kolaylık versin haberlerini alıyoruzRabbim kolaylık versin inşaallah
pinkstrap gülüm var mı yeni haberler

CocoChanelmademoiselle canım güzel haberini bekliyoruz. Sağlıkla gelsin minik.

Rabbim yardımcınız olsun.

Oyyy elhamdülillah yaa
Öpüyoruz minik kuzu ve taze anneyi
CocoChanelmademoiselle

Oyy Coco'm kızını kucağına almış elhamdulillah CocoChanelmademoiselle canım çok tebrik ediyorum

Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sütün olsun da hiç gaz yapmasın inşallah

canlarim Allah razi olsun hepinizden.anca kendimi toparlayip yazabiliyorum nolur kusura bakmayin.hersey o kadar ust uste geldiki.inanilmaz zor bir dogum oldu.sonrasi ise emzirme sikintisi derken gunler boyle geciyor.tavsiyeleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim.hepsini deneyecegim.hepinize dualariniz icin,iyi dilekleriniz icin,cok ama cok tesekkur ediyorum.Allah razi olsun bin kat.bende sizlere cok dua ettim sagolun varolun.beni dogumda yanliz birakmayan pinkstrap kuzum sana da cok ama cok tesekkur ederim.dualarin icin destegin icin cok sagol canim benim❤❤❤❤

Canım yaaa, iyi olmanıza çok sevindim. Zamanla hersey yerine oturacak merak etme. Bir şekilde büyüyorlar. Duaların için de Allah razı olsun :)

Canım Allah kolaylık versinHayırlısı ile sağlıkla büyür bebeğin inşaallah

Senden de Allah razı olsun canım ne yaptık sanki

Canım yaaa, iyi olmanıza çok sevindim. Zamanla hersey yerine oturacak merak etme. Bir şekilde büyüyorlar. Duaların için de Allah razı olsun :)

Canım Allah kolaylık versinHayırlısı ile sağlıkla büyür bebeğin inşaallah

Senden de Allah razı olsun canım ne yaptık sanki
cok sagolun canlarim benim.kusuruma bakmayin bebisten anca firsat bulabiliyorum gunler yoğun ve yorucu geciyor :)))hepinizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…