- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.
Emira nın gelmedi daha. Acaba senin ki hemen gelir mi ?Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.![]()
Bilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat sorun genel panelde ise bana da gelmeyebilir.Emira nın gelmedi daha. Acaba senin ki hemen gelir mi ?
Anladım canım, inşallah madalyan biran önce profiline gelir. Çok yakışacakBilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat genel panelde ise bana da gelmeyebilir.
Ancak bunu Kazen emmim gelince anlarız![]()
İnşallah canım benim, umarım gelirAnladım canım, inşallah madalyan biran önce profiline gelir. Çok yakışacak![]()
Ben ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var kiHorozlar ve tavukların sesinden dikildim sabahın köründeuykum var, ninni söyleyin bana
![]()
Tam dalarken ötüyorlar, 1 saat cebelleştim uyuyabilmek için. Baş ağrısı bastı, uykumu alamayıncaBen ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var kiçocukları uyandirmam lazım
![]()
Horozlar ve tavukların sesinden dikildim sabahın köründeuykum var, ninni söyleyin bana
![]()
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağımHanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız
![]()
Hanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım![]()
Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyor![]()
Nene mi![]()
Günaydın ablam, hoş geldin
Günaydın ablam, hoş geldin![]()
Dakika dakika takip etmişFark ettim. 18 dk çevrimiçiydin, sonradan çevrim dışı oldun. Dedim uyuya kaldı![]()
Gümaydınlar ahretliğim bunlar varya bunlar kıskanıyorlar bizi çıtır yaşımızı gençliğimizi filanahhh bir bilseler ki bu
Nevreste takma diş kullanıyor dizleri protezli
şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..
Kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar ahretlik bir sen bir ben varız
3 yıl değil nevoş 3 ayın kaldı silahlarını kuşan hemenn
Aynen ahretliğim gören nene olduğuma inanmıyor,bak nevoşa hala bronz çağında çakılı kaldı
Heeee valla 3 aylık neneyim
Gel kaşıyacam kaçma![]()