Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat sorun genel panelde ise bana da gelmeyebilir.
Ancak bunu Kazen emmim gelince anlarız
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir
'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız
Gümaydınlar ahretliğim bunlar varya bunlar kıskanıyorlar bizi çıtır yaşımızı gençliğimizi filan ahhh bir bilseler ki bu Nevreste
takma diş kullanıyor dizleri protezli şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..
Kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar ahretlik bir sen bir ben varız
Gümaydınlar ahretliğim bunlar varya bunlar kıskanıyorlar bizi çıtır yaşımızı gençliğimizi filan ahhh bir bilseler ki bu Nevreste
takma diş kullanıyor dizleri protezli şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..
Kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar ahretlik bir sen bir ben varız
3 yıl değil nevoş 3 ayın kaldı silahlarını kuşan hemenn
Aynen ahretliğim gören nene olduğuma inanmıyor,bak nevoşa hala bronz çağında çakılı kaldı