En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Emira nın gelmedi daha. Acaba senin ki hemen gelir mi ?
Bilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat sorun genel panelde ise bana da gelmeyebilir.
Ancak bunu Kazen emmim gelince anlarız

Bilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat genel panelde ise bana da gelmeyebilir.
Ancak bunu Kazen emmim gelince anlarız
Anladım canım, inşallah madalyan biran önce profiline gelir. Çok yakışacak

Horozlar ve tavukların sesinden dikildim sabahın köründe uykum var, ninni söyleyin bana
Ben ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var ki çocukları uyandirmam lazım

Ben ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var ki çocukları uyandirmam lazım
Tam dalarken ötüyorlar, 1 saat cebelleştim uyuyabilmek için. Baş ağrısı bastı, uykumu alamayınca

Gümaydınlar ahretliğim bunlar varya bunlar kıskanıyorlar bizi çıtır yaşımızı gençliğimizi filan ahhh bir bilseler ki bu NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. takma diş kullanıyor dizleri protezli şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..
Kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar ahretlik bir sen bir ben varız

Hanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım

3 yıl değil nevoş 3 ayın kaldı silahlarını kuşan hemenn

Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyor

Aynen ahretliğim gören nene olduğuma inanmıyor,bak nevoşa hala bronz çağında çakılı kaldı

Heeee valla 3 aylık neneyim

Nenem tabi ki HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.
Kaç yaşına gelmiş.Torun torba sahibi olmuş
Kaşınıyor olabilirim

Gel kaşıyacam kaçma

Günaydınlar hanımlar ben yokken dedikodumu yapın sonrada nene deyin olduuuu bittin sen NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Ablam günaydın hoşgeldin nasılsın seni çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…