En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Izgaradada tavuk daha cok tercih ediyorum, kirmizi et agir geliyo sanki sisiriyo gibi. Ama izgara kokusu baska.. acili sucukta guzel oluyo:)
Ağzım sulandı yaa bu kadar etin bütün üstüne mutfağa gidip bir tost mu atsam dedim makinaya

Ağzım sulandı yaa bu kadar etin bütün üstüne mutfağa gidip bir tost mu atsam dedim makinaya
Ben kesme corbasi yaptim ogluma, kendimde ictim:) kizada yedircemde umarim yer: ( yaw hepsine ayri yemek yapiyom bazen deliriyom : (

Ben kesme corbasi yaptim ogluma, kendimde ictim:) kizada yedircemde umarim yer: ( yaw hepsine ayri yemek yapiyom bazen deliriyom : (
Bizim evde öyle iki tanesi peynir vb yemiyor diğeri herşeyi yi yor

Eşim fazla sebze ile arası yok kızımla ben her yemeği yeriz oglanalr yemez

Bugün kahvaltıda herkese ayrı şey yaptım
Yumurtali ekmeği bayat ekmek atmamak için sucuğu ortanci için ,menemen i büyük için yaptım ki bazen eşimin eşinin de ayrı istekleri oluyor ://

Ay darlaniyom ya : ( sabah bende 2-3 cesit taptim : ( mesela yumurta pisirsem biri yemez, kaybatsam oteli pek yemek. Sabir olacak insallah sen buyuttun darisi bana:))

Ay darlaniyom ya : ( sabah bende 2-3 cesit taptim : ( mesela yumurta pisirsem biri yemez, kaybatsam oteli pek yemek. Sabir olacak insallah sen buyuttun darisi bana:))
Aynen bizde de biri kaynatma ister diğeri patlamalı sever bir diğeri tavada tan pişmiş zaten bir yumurtayı bile 3 çeşit yapıyorum

Eşim yağlı,tuzlu ve çok salçalı olursa yemez...
Bizimkine yağsız,az tuzlu ve azcık salcali yemek yapmaliyim:)))
Çocukların ikiside bambaşka şeyler seviyor:))
Gercekten her ev ayni demekki.. ozeniyorum bende 1 cesitle tum evi doyuranlara:) gerci benimde oyle bi yemegim var: makarna : )))

Izgaradada tavuk daha cok tercih ediyorum, kirmizi et agir geliyo sanki sisiriyo gibi. Ama izgara kokusu baska.. acili sucukta guzel oluyo:)

Evet ızgara kanat ve kuş başı şiş. Şimdi urfa kebap da yapıyorum. Dışarda yediginden bile lezzetli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…