- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine coştun, mutluluğunun sebebi ne kız ablaaaşimdiye kadar 50 kere bitmesi gerekiyodu burda![]()
hadi inşallahdirek disk
![]()
sabah mutlu uyandım nedense,dinlenmiş olarak.sonrasında güzel haberler arka arkaya geldi.uzun vadede beklemediğim bi teklife olumlu yanıt aldım.kilo veriyorum daha ne olsun balımSen yine coştun, mutluluğunun sebebi ne kız ablaaa![]()
etsen ne yapcan
Allah mutluluğunu bozmasın, amin sağolasınsabah mutlu uyandım nedense,dinlenmiş olarak.sonrasında güzel haberler arka arkaya geldi.uzun vadede beklemediğim bi teklife olumlu yanıt aldım.kilo veriyorum daha ne olsun balımdarısı size olsun inşallah
![]()
Şimdi herkez et yapacak, önemli olan onu ne şekilde yaptığın.
sabah mutlu uyandım nedense,dinlenmiş olarak.sonrasında güzel haberler arka arkaya geldi.uzun vadede beklemediğim bi teklife olumlu yanıt aldım.kilo veriyorum daha ne olsun balımdarısı size olsun inşallah
![]()
Söyle kazene o zman, etiket yapmayı unutmaBence başka kimse katılmasın .. iki kişi yeter![]()
niye küstün kız,gözlerim aradı ondan şey ettimKüstüm
aramızda etiketin lafı mı olur gülom yaaa,kalben hissetmen lazımSen beni etiketledinde ben mi gelmedim
fırındaŞimdi herkez et yapacak, önemli olan onu ne şekilde yaptığın.![]()