En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ee supriz yapcan mi:) hediye aldin mi:)) yohsam bi eli bogrunde yapip herifi sevindircen mi dogum gunusu hatrina:))
Urfa şartlarında ne kadar oluyorsa, o kadar yapcam canım eli böğründe değilde, yemeğe balcan kebabı var. Kendisi istedi valla kıyma çıkardım

Hahah süpersin canım ya, nereden geldi aklına saklamak tam süpriz olacak

Hahah süpersin canım ya, nereden geldi aklına saklamak tam süpriz olacak
Az önce makineye çamaşır attım, eşim yatıyor, odaya girdim. Peşimden oğlan geldi. Baba biz pasta aldık dedi. Oda ne dediğini anlamadı, ne diyor diye bana soruyor. Ispiricikci bu çocuk canım, uyaninca kesin yine söyleyecek.

Urfa şartlarında ne kadar oluyorsa, o kadar yapcam canım eli böğründe değilde, yemeğe balcan kebabı var. Kendisi istedi valla kıyma çıkardım
Eline saglik:) saglikli hayirli omru olsun. Bende kiyma cikardim ne yapsam diye dusunuyodum

Burasida kapanirsa o zaman ugursuz olup olmadigim anlasilir:))

Sen napiyosun? Niye katilmadin yarismaya bakayim:)
Çok benzer bir tarif vardı katılıp şansını kaçırmak istemedim o kişinin iyiyim çok şükür başka yarışmalara kısmetse

Çok benzer bir tarif vardı katılıp şansını kaçırmak istemedim o kişinin iyiyim çok şükür başka yarışmalara kısmetse
1. Olmadiysa yani yasminin tarife benzemiyosa sorun yok:) ya kdbap yapcsn ya da daha modern mutfaktan birsey yapcan et olunca. Bi dahaki kategori belliymiste nevos soylemiyo:)

1. Olmadiysa yani yasminin tarife benzemiyosa sorun yok:) ya kdbap yapcsn ya da daha modern mutfaktan birsey yapcan et olunca. Bi dahaki kategori belliymiste nevos soylemiyo:)
Yasminin tarifine benzerse, keşke katılsaydın mı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…