- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
: (
Kız burayıda dağıtmayasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
: (
Kız burayıda dağıtmayasın![]()
Dedim ugursuzmuyum neyim:))Niye dağıtasın ayol çok ayıp olur mu öyle şey
Gunaydin canimTekrardan günaydınlar herkese![]()
Ee supriz yapcan mi:) hediye aldin mi:)) yohsam bi eli bogrunde yapip herifi sevindircen mi dogum gunusu hatrina:))Günaydın kızlar
Bugün eşimin doğum günü
Sabah işten geldi, unutmuş gibi yapıyorum![]()
Yok yavrucum niye ugursuz olasın yahuuuDedim ugursuzmuyum neyim:))
Urfa şartlarında ne kadar oluyorsa, o kadar yapcam canımEe supriz yapcan mi:) hediye aldin mi:)) yohsam bi eli bogrunde yapip herifi sevindircen mi dogum gunusu hatrina:))
Hahah süpersin canım ya, nereden geldi aklına saklamakSağol canım
Var tabi olmaz mı ? Dolaba sakladım, açar bakar, arar çünkü. Normalde hep kendim yapardım pastayı, dolapta yada bi şekil fark ediyordu. Az önce gizli gizli gittim aldım. Üstüne ıspanak falan koydum, sakladım![]()
Az önce makineye çamaşır attım, eşim yatıyor, odaya girdim. Peşimden oğlan geldi. Baba biz pasta aldık dedi. Oda ne dediğini anlamadı, ne diyor diye bana soruyor. Ispiricikci bu çocuk canım, uyaninca kesin yine söyleyecek.Hahah süpersin canım ya, nereden geldi aklına saklamaktam süpriz olacak
![]()
Burasida kapanirsa o zaman ugursuz olup olmadigim anlasilir:))Yok yavrucum niye ugursuz olasın yahuuu![]()
Eline saglik:) saglikli hayirli omru olsun. Bende kiyma cikardim ne yapsam diye dusunuyodumUrfa şartlarında ne kadar oluyorsa, o kadar yapcam canımeli böğründe değilde, yemeğe balcan kebabı var
. Kendisi istedi valla
kıyma çıkardım
Çok benzer bir tarif vardı katılıp şansını kaçırmak istemedim o kişinin iyiyim çok şükür başka yarışmalara kısmetseBurasida kapanirsa o zaman ugursuz olup olmadigim anlasilir:))
Sen napiyosun? Niye katilmadin yarismaya bakayim:)
1. Olmadiysa yani yasminin tarife benzemiyosa sorun yok:) ya kdbap yapcsn ya da daha modern mutfaktan birsey yapcan et olunca. Bi dahaki kategori belliymiste nevos soylemiyo:)Çok benzer bir tarif vardı katılıp şansını kaçırmak istemedim o kişinin iyiyim çok şükür başka yarışmalara kısmetse
Yoksa benim tarif mi DuzsuzumÇok benzer bir tarif vardı katılıp şansını kaçırmak istemedim o kişinin iyiyim çok şükür başka yarışmalara kısmetse
Yasminin tarifine benzerse, keşke katılsaydın mı diyorsun1. Olmadiysa yani yasminin tarife benzemiyosa sorun yok:) ya kdbap yapcsn ya da daha modern mutfaktan birsey yapcan et olunca. Bi dahaki kategori belliymiste nevos soylemiyo:)
Söylemez nevoş kurallar kurallar1. Olmadiysa yani yasminin tarife benzemiyosa sorun yok:) ya kdbap yapcsn ya da daha modern mutfaktan birsey yapcan et olunca. Bi dahaki kategori belliymiste nevos soylemiyo:)
Hayir tam tersi:)) seninkine benziyosa sansini dusurenilirdi, ama benzemiyosa hepimizi yendin nasilsa diyorum:)Yasminin tarifine benzerse, keşke katılsaydın mı diyorsun![]()
Sağol canım :)Eline saglik:) saglikli hayirli omru olsun. Bende kiyma cikardim ne yapsam diye dusunuyodum
Yok kuzum alakası Yok seninkiyle rica ederim şimdiden hayırlı olsunYoksa benim tarif mi Duzsuzum
Oyun için çok teşekkür ediyorum kuzumm![]()
Zaten bugun son oylama:) yarin ya da p. Tedi soyler mutlaka:) bende hrp tarif konusunda sona kaliyorum:)Söylemez nevoş kurallar kurallar