Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takopteuim zaten gözden kaçıririrm diye korkuyorum ://Bölümü takibe al canım :)Mutlaka bekliyorum:)
çok merak ettimBayılacaksınız![]()
Ellerine sağlık harika görünüyor
kansızlık ya da ne biliyim başka şeyler de olabilir geçmiş olsun ciddi bir şey olmasındaBelkide, hamileyken kullanmıştım.
Gidecem canım. Sağlık başka bişey. Rabbim bundan aşağı etmesin.
Varis yok, Sedef var. Yeni başladı. Geçen yıl çıktı. Kafanıza bişey takmayin aman deyim. Herşeyin başı sağlık. :)
faranjitimi tetikliyor canım haklısın yumuşatıcı çok azıcık kullanıyorum ama muhakak bi koku oluyor bir di küfleniyor kuzey cephe bir de ıslak çamaşır olursa hepten hasta eder insanı haklısınYattigin yerde hatta oturdugun yerde bile cok sagliksiz canim : (
:)) acemilik olur o kadar ama 3 saat çokmuş belki ileride değişik modeller çıkar zaten şu an alamıycam ama kolaylık yinedeİstediğin zaman açıyorsun. İlk kullandığım zaman beceremedim eşimin pantolonlarını kazaklarını küçülttüm sonra alıştım
Tek başına kurutma makinasından tek eksiği süresi ayarlanamıyor, kurutma makinasında 15 dk başlıyor bizde 3 saate yakın sürüyor daha kısa Programı yok ve yarıda bırakmıyor.
Normaldede zararli canim birdeben yumusaticiyi hayatimdan cikardim nerdeyse. Evde bitmisti en son ve haftalardir yok mesela, kullanmiyorum eksikliginide pek hissetmiyorumfaranjitimi tetikliyor canım haklısın yumuşatıcı çok azıcık kullanıyorum ama muhakak bi koku oluyor bir di küfleniyor kuzey cephe bir de ıslak çamaşır olursa hepten hasta eder insanı haklısın
Uyudum uyudum:) dedim ya dun erken uyandrdilar dun uykusuzluktan oluyodum:))
Gunaydin canimGünaydın![]()
Uyudummmmm:))
Kaç gün kaldı bugun son mu yarın mıDaha çok zaman var...
Acele etme![]()
Tontrikommmmmm yoldaşım özledim kız seniUyudummmmm:))
Gidip oyumu kullanayım o zaman ani bir kararlaBugün son![]()
Ozlettim mi??:) ben hep burdayim sen yoksun:)Tontrikommmmmm yoldaşım özledim kız seni![]()
Yok ben yoktum işte olamıyorum takımdan dolayı her zaman takıma beklerim ziyarete hatta varsa fazlalıklar vermeyeOzlettim mi??:) ben hep burdayim sen yoksun:)
Gelmesem daha iyi: ( en son 7. Takima katilmistim herkes tuz buz oldu: ) sizinde sebebiniz olmayayim:))Yok ben yoktum işte olamıyorum takımdan dolayı her zaman takıma beklerim ziyarete hatta varsa fazlalıklar vermeye![]()
Gelmesem daha iyi: ( en son 7. Takima katilmistim herkes tuz buz oldu: ) sizinde sebebiniz olmayayim:))