En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
kansızlık ya da ne biliyim başka şeyler de olabilir geçmiş olsun ciddi bir şey olmasında

Yattigin yerde hatta oturdugun yerde bile cok sagliksiz canim : (
faranjitimi tetikliyor canım haklısın yumuşatıcı çok azıcık kullanıyorum ama muhakak bi koku oluyor bir di küfleniyor kuzey cephe bir de ıslak çamaşır olursa hepten hasta eder insanı haklısın

:)) acemilik olur o kadar ama 3 saat çokmuş belki ileride değişik modeller çıkar zaten şu an alamıycam ama kolaylık yinede

faranjitimi tetikliyor canım haklısın yumuşatıcı çok azıcık kullanıyorum ama muhakak bi koku oluyor bir di küfleniyor kuzey cephe bir de ıslak çamaşır olursa hepten hasta eder insanı haklısın
Normaldede zararli canim birdeben yumusaticiyi hayatimdan cikardim nerdeyse. Evde bitmisti en son ve haftalardir yok mesela, kullanmiyorum eksikliginide pek hissetmiyorum

Yok ben yoktum işte olamıyorum takımdan dolayı her zaman takıma beklerim ziyarete hatta varsa fazlalıklar vermeye
Gelmesem daha iyi: ( en son 7. Takima katilmistim herkes tuz buz oldu: ) sizinde sebebiniz olmayayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…