En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Öneriler arasına ekle :)

Cocugu oyle durumda yatagi guvenliyse oraya koy bi dahakine.. kahve piserken durur.. ya da mutfaga yanina al alabiliyosan. Ben yorgunluktan yataga yattigimda agladigim olmustur:))
Kız çocuk uyanık yanında duruyor uyuma falan yok çocuğun elinden kalem i almamış beni mutfaktan çağırıyor alsın diye inan aaralarinda bı metre ya var ya yok sırf onun için evi ayağı kaldırdım çocuklarda aynı pırt yapsa beni cagiracaklar resmen olan Işımij içine türp sıkiyorkar

Zaten tembellim kolay kolay bı ise girismiyorum yaptığım işe de böyle dalıp bozdular mi gına geliyor

Patlıcan demişken ,kızlar Lisa da patlıcan sevmiyor herhalde yazmıştı,geçmiş mesajlara dönemedim,kızlar ben sormuştum Lisaya ,tam tersi O çok seviyormuş
Aynen o çok sever:)

Amerika'ya gitmoda ,beben ileride rahat eder
Sadece doğum için gidince rahat etmiyor ki, zaten artık sadece doğum için gitmek istemiyorum yurt dışına yerleşmek istiyorum Gördüğüm kadarıyla Bebek gelince aileler daha çok müdahil oluyor , sakin hayatımın içine edilecek ve ben buna hazır değilim

Illa biri mi gelcek? Esin izin alsa gelmese ikiside.. kv yakinsa ugrasin gelsin bi kac gun.. annen uzaksa mecbur yatili gelecek.. o da 1 hafta sonra gelsin. Herkes dogururken gelince noluyoki? Daha kolay dogurmuyon yani:))

Illa biri mi gelcek? Esin izin alsa gelmese ikiside.. kv yakinsa ugrasin gelsin bi kac gun.. annen uzaksa mecbur yatili gelecek.. o da 1 hafta sonra gelsin. Herkes dogururken gelince noluyoki? Daha kolay dogurmuyon yani:))
Eşi hep evde zaten:)

Bir cinnete bakar

Biran da kendi doğumum gözümün önüne geldi. Aynı bende böyleydim, ve hala da çekiyorum. Doğum yaptım eve geldim. Kaynana beni anneme şikayet ediyor. Çocuk emziriyorum. Sütüm azalmıştı kaynana yüzünden Allah yardımcın olsun.

Anladimda uyumadigini.. yatagina koy onunede oyuncak ver oyalansin. Cikamiyosa orda dursun 2 dk nolcak:)

Ben olsam o durumda bende bagiririm kimse kusura bakmasin. Ben orda yirtinirken kimse oturamaz. Ha ben o kahveyide yapmazdim herife gerci:))

Ya senin cocugun varmi??

Nasıl alistirisan öyle gider

İlk tavrını koru nasnasil istiyorsan öyle davran eşin de aynı şekilde

İlk çocuk da 40 gün kaynanam bende kaldı sözde çocuğa bakmak için yardıma geliyor

Akşam vakti geliyordu ben yemeği yapmış okuyordum
Gelip yemek yiyip bı yatıyordu

Çocuk uyanınca offf pofff pllah Allah nodalariyla dönüp dururdu yatağında bişey yaptığı yok

Komşulara da gece çocuk uyutmadi diyormuş sanki alıp da bakıyor gibi

İkinci de annem kaldı bı hafta

3. De de annem kaldı kauannaya müsaade etmedim

Annem gittiğinde beni aradı annen gittiyse ben geleyim dedi gerek yok dedim zaten ayaklanmasam annem kalacaktı işimi yapiyoryapiyorum diye gitti dedim kapak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…