En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Çeyrek olarak değil bebeğim, saat, yüzük, künye, kolye falan anlamında Sen kestirmiş miydin?
Yok daha kesdirmedik.Beraber yaparız diyorduk şimdi fikir değiştirdik.Öyle büyük organizasyon yapmayacağım zaten.Sadece aile arasında doğum günü kutlaması tarzında birşey sadece oğlumun gönlü olsun:)Birkaç kişide gördü oda istiyor.Ama öyle büyük düğün istemiyoruz...Öyle yapınca şubat tatilinde kestirebiliriz:)

Ben 8 aylıkken sünnet ettirdim çok rahat. Yine oğlum olsa 40 ı çıkınca kestiririm.

pinkstrap bunu bi düşün derim. Hayırlısı ile kucağına al da.

Ben 8 aylıkken sünnet ettirdim çok rahat. Yine oğlum olsa 40 ı çıkınca kestiririm.

pinkstrap bunu bi düşün derim. Hayırlısı ile kucağına al da.
Yaaa bizim oralarda küçükken kestirilmez:)Ona uyduk şimdi pişmanız ama iş işten geçti:)Oğlumuz istiyor ufak bir organizasyon:)Öyle önceden kestirip sonra yapmak mantıklı gelmiyor:)

Yaaa bizim oralarda küçükken kestirilmez:)Ona uyduk şimdi pişmanız ama iş işten geçti:)Oğlumuz istiyor ufak bir organizasyon:)Öyle önceden kestirip sonra yapmak mantıklı gelmiyor:)
Ben Mevlüt yaptım. ALLAH kabul etsin. çocukta travma oluşturuyor. Bebekken yapılınca bişey duymuyor. Pepeyi izleye izleye sünnet olmuştu, hey gidi günler

Ben Mevlüt yaptım. ALLAH kabul etsin. çocukta travma oluşturuyor. Bebekken yapılınca bişey duymuyor. Pepeyi izleye izleye sünnet olmuştu, hey gidi günler
Allah kabul etsin.Yok benim ki hiç korkmuyor.Hatta bu sıra takmış sünnet olacağım.Okul açılmadan 15 gün önce yapsak mı dedik.İstediğimiz doktordan randevu alamadık:)Biz de erteledik.Şimdi ne zaman ne zaman diye tutturuyor:)

Benim önce küçük sünnet olmuştu rahatsızlıktan dolayı oynaya oynaya gitti sünnete abimden önce erkek olacağım diyordu sünnet sonrası 2 gün aralıksız ağladı açıyor diye

Benim önce küçük sünnet olmuştu rahatsızlıktan dolayı oynaya oynaya gitti sünnete abimden önce erkek olacağım diyordu sünnet sonrası 2 gün aralıksız ağladı açıyor diye
İnşaallah problem yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…