En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun canım biz daha sezonu açmadık:KK45:
Sağol canım, oraya da gelir inşallah :)
Şimdilik ara verdim canım
Çok üst üste oldu
Peş peşe düşükler
Çok yoruldum

Anladım canım, zor süreçler. Allah yardımcınız olsun. Biraz ara iyi gelebilir. Insan hem bedenen, hem ruhen çok yoruluyor. Hepsinin geçeceği günler yakındır inşallah:KK200:

Nasip canım, orası belli olmaz. Ne düşük kalitede tutup doğanlar var, bende AA kalitede transfer oldum hep. Doktor ferrariyi yolladım dedi ama sonuç, bomboş eller :110:
Nerede ve kaç defa denedin
Kaçıncı gündü
Off bu işler ne zormuş
:(

Nasip canım, orası belli olmaz. Ne düşük kalitede tutup doğanlar var, bende AA kalitede transfer oldum hep. Doktor ferrariyi yolladım dedi ama sonuç, bomboş eller :110:
Bı yakınım ilk denemede negatifti ikincide pozitif oldu ama çok stresli yed o ara çok sorun yaşadı düştü ara verdi ona dua ederken kk da ki tüm kadınlar aklına geliyor Rabbim sizin gönlünüze göre hayırlı evlatlar verecek ins :dua:

Anladım canım, zor süreçler. Allah yardımcınız olsun. Biraz ara iyi gelebilir. Insan hem bedenen, hem ruhen çok yoruluyor. Hepsinin geçeceği günler yakındır inşallah:KK200:
Belki gelmiştir ama biz hava biraz serinlemeden başlamıyoruz:)

İnşallah canım
Dualarınızı beklerim sadece

İnşallah hayırla, sağlıkla en kısa zamanda gelir canım benim ❤️
Ben tutmaz diyordum
Ama hepsi tuttu
Yıllar sonra mucize
Ama en uzun 1 ay duruyor
Sebebi ne bilmiyorum

Genetikte de birşey çıkmaz
Gençsin diyor doktor
Bakalım

Bı yakınım ilk denemede negatifti ikincide pozitif oldu ama çok stresli yed o ara çok sorun yaşadı düştü ara verdi ona dua ederken kk da ki tüm kadınlar aklına geliyor Rabbim sizin gönlünüze göre hayırlı evlatlar verecek ins :dua:
İnşallah canım benim ❤️

Back