En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
İnşaallah problem yaşamayız
Sünnet sonrası dikkat edin ben ikisini de farklı doktora yaptırmıştı m urolojiden daha memnun kaldım nedense daha sık sünnet yaptırdıkları dan mi bilmem daha sorunsuz ve iyi olmuştu

Sünnetten sonra konuşalım bunları

Sünnet sonrası dikkat edin ben ikisini de farklı doktora yaptırmıştı m urolojiden daha memnun kaldım nedense daha sık sünnet yaptırdıkları dan mi bilmem daha sorunsuz ve iyi olmuştu
Ürolojiye yaptıracağım canım:)

Yamuk değildi yani

Ürolojiye yaptıracağım canım:)
İyi hadi ben büyüğün kini cerrahi ye yaptırdım sebebi belki o değildir ama tıkandı sorun yaşadık falan o zor günleri hiç unutmuyorum yaaa

Sağ salim atlatsinlar ins :)

Ben 8 aylıkken sünnet ettirdim çok rahat. Yine oğlum olsa 40 ı çıkınca kestiririm.

pinkstrap bunu bi düşün derim. Hayırlısı ile kucağına al da.
Canım Allah nasip ederse yeni doğan sünneti istiyorum 7 sinde, olmazsa 40 ı çıkınca, hareketlenmeden daha kolay atlatırız diye ben kadar erken o kadar iyi diye düşündük ama nasip bakalım

İyi hadi ben büyüğün kini cerrahi ye yaptırdım sebebi belki o değildir ama tıkandı sorun yaşadık falan o zor günleri hiç unutmuyorum yaaa

Sağ salim atlatsinlar ins :)
İnşaallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…