• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Şimdi gram altınlar var galiba ondan takıyorlar:)
Evkendigimde 46 TL den çeyrek bozdurduk bana çeyrek takana 6-7 yıl sonra 190 liradan yaptık şuan 400 TL vay anam vay :KK12:

Evkendigimde 46 TL den çeyrek bozdurduk bana çeyrek takana 6-7 yıl sonra 190 liradan yaptık şuan 400 TL vay anam vay :KK12:
Ben evlendiğimde altının gramı 12-13 falandı:)Şimdi 200 -300 e katladı:)

Bizimde borcumuz kalmadı canım, yakın akraba olunca takıyoruz. Bana borcu olan çok :KK70:bi bebem olaydı zengindim :KK70:
En kısa zamanda olur inşallah:dua:

Bir haber çıktı ya, kadın milletin düğününe gitmiş altın takmış, bakmış oğulları evlenmiyor, altın taktıklarına mektup yazmış takısını geri istemiş:KK53:

En kısa zamanda olur inşallah:dua:

Bir haber çıktı ya, kadın milletin düğününe gitmiş altın takmış, bakmış oğulları evlenmiyor, altın taktıklarına mektup yazmış takısını geri istemiş:KK53:
O yorumu yazarken aklıma geldi benimde :KK70:

O bilmiyor sizin oranın kemerlerini:KK45:
images.jpeg

Az önce düşündüm bebk olunca gelen çok olur diye:KK70:
Yok be, Dayım Evli kızı hep beraber gelip 1 çeyrek takmışlardı, bakınca 3 ayrı hane. Şimdi kuzenim de hamile bende anneme sakın yalnız gitme hep beraber gidelim diyorum:KK70:

Yok be, Dayım 2 evli kızı hep beraber gelip 1 çeyrek takmışlardı, bakınca 3 ayrı hane. Şimdi kuzenim de hamile bende anneme sakın yalnız gitme hep beraber gidelim diyorum:KK70:
Yani bazıları öyle yapıyor:70:

Back