• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ben bizim burdan altına benzer kemerler satılıyor, çeyrek dolu. Ondan alıp gondereyim, göbek atarken takar, şıkır şıkır eder.:KK53:
Ben şıkır şıkır oynuyorum zaten, kıvırtma problemi olana yolla :63:

Aynen öyle olur:)Ama benim hiç öyle derdim yok.Kim geldiyse veya gelmediyse hepsine takmıştım:)Yük olan yok:KK45:
Aynen benim de borç olarak vereceğim yok çok şükür ama kolayıma geliyordu önceden ne alcam derdi olmadan, çeyrek al gitsin diyorduk, artık öyle birşey demem, al gitsinlik küçümsenecek fiyatı kalmadı:KK70:

Aynen benim de borç olarak vereceğim yok çok şükür ama kolayıma geliyordu önceden ne alcam derdi olmadan, çeyrek al gitsin diyorduk, artık öyle birşey demem, al gitsinlik küçümsenecek fiyatı kalmadı:KK70:
Şimdi gram altınlar var galiba ondan takıyorlar:)

Bizimde borcumuz kalmadı canım, yakın akraba olunca takıyoruz. Bana borcu olan çok :KK70:bi bebem olaydı zengindim :KK70:

Back