En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı
Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı
Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))

Ikimiz kazanirsak hem prolugu alcakmis hem madalyayi hemde hediyeyi.. bana ne vercekmis biliyon mu? Madalyanin kurdelasini:)) bide trip atiyo:))
Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun
E Allah razı olsun, iyi bari kurdelayı verecek kadar yüce gönüllü çıkmış
Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm
Iste birde trip atiyo:)) yok bide kendini hakli gostermeye calisiyo:)

O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o

Zaten evliyim canım

Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun

Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm

Zaten evliyim canım

Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…