Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.852 698 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.521 yasminsay .!.: Genişletmek için tıkla... Aklım fikrim onda daha
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.457 608.944 1.098 43 Malatya 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.522 pinkstrap .!.: O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o Genişletmek için tıkla... Aşık olması bile yetmeyebilir
pinkstrap .!.: O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o Genişletmek için tıkla... Aşık olması bile yetmeyebilir
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.523 -cantanem- .!.: Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı Genişletmek için tıkla... Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))
-cantanem- .!.: Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı Genişletmek için tıkla... Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.524 Nevreste .!.: Aşık olması bile yetmeyebilir Genişletmek için tıkla... Bu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyi
Nevreste .!.: Aşık olması bile yetmeyebilir Genişletmek için tıkla... Bu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.457 608.944 1.098 43 Malatya 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.525 pinkstrap .!.: Bu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyi Genişletmek için tıkla... Devir çok fena oldu
pinkstrap .!.: Bu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyi Genişletmek için tıkla... Devir çok fena oldu
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.423 152.461 898 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.526 tontriko .!.: Ikimiz kazanirsak hem prolugu alcakmis hem madalyayi hemde hediyeyi.. bana ne vercekmis biliyon mu? Madalyanin kurdelasini:)) bide trip atiyo:)) Genişletmek için tıkla... Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun pinkstrap .!.: E Allah razı olsun, iyi bari kurdelayı verecek kadar yüce gönüllü çıkmış Genişletmek için tıkla... Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm tontriko .!.: Iste birde trip atiyo:)) yok bide kendini hakli gostermeye calisiyo:) Genişletmek için tıkla... pinkstrap .!.: O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o Genişletmek için tıkla... Zaten evliyim canım
tontriko .!.: Ikimiz kazanirsak hem prolugu alcakmis hem madalyayi hemde hediyeyi.. bana ne vercekmis biliyon mu? Madalyanin kurdelasini:)) bide trip atiyo:)) Genişletmek için tıkla... Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun pinkstrap .!.: E Allah razı olsun, iyi bari kurdelayı verecek kadar yüce gönüllü çıkmış Genişletmek için tıkla... Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm tontriko .!.: Iste birde trip atiyo:)) yok bide kendini hakli gostermeye calisiyo:) Genişletmek için tıkla... pinkstrap .!.: O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o Genişletmek için tıkla... Zaten evliyim canım
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.527 -cantanem- .!.: Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm Zaten evliyim canım Genişletmek için tıkla... Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))
-cantanem- .!.: Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm Zaten evliyim canım Genişletmek için tıkla... Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.528 -cantanem- .!.: Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm Zaten evliyim canım Genişletmek için tıkla... Biliyorum canım, durumun imkansızlığını kavra diyeydi o örnek
-cantanem- .!.: Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm Zaten evliyim canım Genişletmek için tıkla... Biliyorum canım, durumun imkansızlığını kavra diyeydi o örnek
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.423 152.461 898 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.529 tontriko .!.: Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:)) Genişletmek için tıkla... tamam senin olsun madalya. Bozdur bozdur harcarsin
tontriko .!.: Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:)) Genişletmek için tıkla... tamam senin olsun madalya. Bozdur bozdur harcarsin
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.372 448 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.530 -cantanem- .!.: Çok teşekkür ederim canım, sağol Genişletmek için tıkla... İsmi de sunumu da dikkatimi çekti tadını bilsem daha okkalı oy verirdim de:))))) ellerine sağlık bol şans
-cantanem- .!.: Çok teşekkür ederim canım, sağol Genişletmek için tıkla... İsmi de sunumu da dikkatimi çekti tadını bilsem daha okkalı oy verirdim de:))))) ellerine sağlık bol şans
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.531 -cantanem- .!.: tamam senin olsun madalya. Bozdur bozdur harcarsin Genişletmek için tıkla... Sanki kazandikta bana veriyo bide:)))
-cantanem- .!.: tamam senin olsun madalya. Bozdur bozdur harcarsin Genişletmek için tıkla... Sanki kazandikta bana veriyo bide:)))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.423 152.461 898 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.532 tontriko .!.: Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:)) Genişletmek için tıkla... O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadı
tontriko .!.: Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:)) Genişletmek için tıkla... O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadı
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.372 448 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.533 Nevreste .!.: Teşekkür ederiz canım Genişletmek için tıkla...
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.534 tontriko .!.: Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:)) Genişletmek için tıkla... Tövbe estağfurullah
tontriko .!.: Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:)) Genişletmek için tıkla... Tövbe estağfurullah
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.423 152.461 898 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.535 Jelesec .!.: İsmi de sunumu da dikkatimi çekti tadını bilsem daha okkalı oy verirdim de:))))) ellerine sağlık bol şans Genişletmek için tıkla... Sağol canım, lezzeti ayrı güzel. Keşke tatma şansınız da olsa :)
Jelesec .!.: İsmi de sunumu da dikkatimi çekti tadını bilsem daha okkalı oy verirdim de:))))) ellerine sağlık bol şans Genişletmek için tıkla... Sağol canım, lezzeti ayrı güzel. Keşke tatma şansınız da olsa :)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.536 pinkstrap .!.: Tövbe estağfirullah Genişletmek için tıkla... Ne dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim??
pinkstrap .!.: Tövbe estağfirullah Genişletmek için tıkla... Ne dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim??
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.423 152.461 898 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.537 tontriko .!.: Sanki kazandikta bana veriyo bide:))) Genişletmek için tıkla... Off tontri, ben senle yarışmaktan vaz geçtim. Cucuk falan yok sana yolun açık olsun, haşlama ile mutluluklar
tontriko .!.: Sanki kazandikta bana veriyo bide:))) Genişletmek için tıkla... Off tontri, ben senle yarışmaktan vaz geçtim. Cucuk falan yok sana yolun açık olsun, haşlama ile mutluluklar
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.538 tontriko .!.: Ne dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim?? Genişletmek için tıkla... Kocasını kurdelayla nasıl kandıracak Açıklama yapma tabi, ayrıntı istemiyorum
tontriko .!.: Ne dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim?? Genişletmek için tıkla... Kocasını kurdelayla nasıl kandıracak Açıklama yapma tabi, ayrıntı istemiyorum
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.539 -cantanem- .!.: O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Benim gözlerimde mavi
-cantanem- .!.: O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Benim gözlerimde mavi
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #11.540 pinkstrap .!.: Kocasını kurdelayla nasıl kandıracak Açıklama yapma tabi, ayrıntı istemiyorum Genişletmek için tıkla... Valla ben gayet masum bisey demistim ama tabii derinlere inersen malzeme cikabilir:)
pinkstrap .!.: Kocasını kurdelayla nasıl kandıracak Açıklama yapma tabi, ayrıntı istemiyorum Genişletmek için tıkla... Valla ben gayet masum bisey demistim ama tabii derinlere inersen malzeme cikabilir:)