• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Inşallah:dondurma:

Demek ikinci ben değilim:KK12:
:KK70: nasılsın canım, bebiş nasıl. Kpss sınavın nasıl geçti ?:KK64:
Sağol cnm iyiyiz ikimizde şükür sen nasılsın?
Kpss bu yıl çalışamamıştım bebekten, şimdi çalışmaya başladım bakalım hayırlısıyla bir atansaydım :dua:

Yazın dilime takıldı ,bir kere de eşim kullandı bana,oğlum araya girdi,baba kendine gel ,sen bu değilsin ,bu yaşıma kadar senden böyle bir kelime duymamıştım dedi,şok geçirdi çocuk:KK70::KK70::KK70:
Ben hayatım derim genelde, o bana hatun, hanım der ortamlarda.
Evde ise tatiana der :olamaz:

Niye üzüldün ki şimdi.:KK19:Farklı tariflere açık olmamız lazım.Eli böğründe yazısını okuyan bilmediği için tercih etmemiş olabilir ama inceleyince tarifi bilmeye gerek yok,malzeme belli ,nasıl yapıldığı belli,esasında çoğumuzun tercih edeceği bir tat.
Takiliyom yaa:)) bencede kesinlikle haklisin farkli tarif daha cok merak uyandiriyor..

Niye üzüldün ki şimdi.:KK19:Farklı tariflere açık olmamız lazım.Eli böğründe yazısını okuyan bilmediği için tercih etmemiş olabilir ama inceleyince tarifi bilmeye gerek yok,malzeme belli ,nasıl yapıldığı belli,esasında çoğumuzun tercih edeceği bir tat.
:KK9:bende çok araştırma yaparım, orali değilim ve ilk kez yaptım. Aslında bunun üzerine hamur açıp kapatıp öyle pisiriyorlar Fırıncılar.
Sağol cnm iyiyiz ikimizde şükür sen nasılsın?
Kpss bu yıl çalışamamıştım bebekten, şimdi çalışmaya başladım bakalım hayırlısıyla bir atansaydım :dua:

Hayırlısı olsun canım, Inşallah bu sefer olur:KK68:

Bizde iyiyiz elhamdülillah:dua:

Back