Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de pişmişini sipariş verdi sanmıştım
Hangi balık ,oğlum hamsi seviyor diye genelde hamsi ve istavrit karışık alıyorum ben
Keşke fırında sevseydiler ,balkonda da kızartıyorum ,yemesi güzel de,bir de bulaşığıyla uğraş
Ben de pişmişini sipariş verdi sanmıştım
Hangi balık ,oğlum hamsi seviyor diye genelde hamsi ve istavrit karışık alıyorum ben
Keşke fırında sevseydiler ,balkonda da kızartıyorum ,yemesi güzel de,bir de bulaşığıyla uğraş
Niye üzüldün ki şimdi.Farklı tariflere açık olmamız lazım.Eli böğründe yazısını okuyan bilmediği için tercih etmemiş olabilir ama inceleyince tarifi bilmeye gerek yok,malzeme belli ,nasıl yapıldığı belli,esasında çoğumuzun tercih edeceği bir tat.
Yazın dilime takıldı ,bir kere de eşim kullandı bana,oğlum araya girdi,baba kendine gel ,sen bu değilsin ,bu yaşıma kadar senden böyle bir kelime duymamıştım dedi,şok geçirdi çocuk