• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Günlerdir balık aşeriyorum, ama yapamam diye almamıştı herifim. Bugün yollatmış eve, akşama pişiririm nasipse :KK53:
Ben de pişmişini sipariş verdi sanmıştım :KK53:
Hangi balık ,oğlum hamsi seviyor diye genelde hamsi ve istavrit karışık alıyorum ben :olamaz:
Keşke fırında sevseydiler ,balkonda da kızartıyorum ,yemesi güzel de,bir de bulaşığıyla uğraş :olamaz:

Ben de pişmişini sipariş verdi sanmıştım :KK53:
Hangi balık ,oğlum hamsi seviyor diye genelde hamsi ve istavrit karışık alıyorum ben :olamaz:
Keşke fırında sevseydiler ,balkonda da kızartıyorum ,yemesi güzel de,bir de bulaşığıyla uğraş :olamaz:
Balığı sevdiğim için işini düşünmüyorum deynebim. Pişmişini anca balık restoranında yeriz eve getirmeyiz, o da yazın.:KK53:

Bende biliyodum ona verceni kazenin. Tek cucuk sogan onda cunku:))

Tontiş, şimdi benim yemeğim güzel değilde, kazen soğana mı oy verdi diyorsun ?:sinirli:

:KK70: Ayy ne güzel. Şimdi kedisi olana ne denir, bilemedim. Rabbim mutluluğunuzu bozmasin:KK24:
Kerametin cücük soğanda olduğunu sanmıyorum.Kazen genelde farklı tarifleri tercih ediyor oy verirken.:KK59:

Siz cene calmaya devam ben kekimi boregimi yapmisim misafirlige gidiyorum:))

IMG_6414.JPG

Onu bilmiyorum: (
Niye üzüldün ki şimdi.:KK19:Farklı tariflere açık olmamız lazım.Eli böğründe yazısını okuyan bilmediği için tercih etmemiş olabilir ama inceleyince tarifi bilmeye gerek yok,malzeme belli ,nasıl yapıldığı belli,esasında çoğumuzun tercih edeceği bir tat.

Back