- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.249
- 698
Heyyy Allahım yaAyy bayılırım
Benden duymus olma domates 1. Mercimek 2. Oldu hatta mercimeği yasmnin diye biri yapmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyyy Allahım yaAyy bayılırım
Benden duymus olma domates 1. Mercimek 2. Oldu hatta mercimeği yasmnin diye biri yapmış![]()
Ben mercimek yapmadımAyy bayılırım
Yöresel olacak yaniKünefe yöresel yemeklerde bile olur:)
Yok demeyiz aslaYarın ki kınayıda atlatayım :) gelicem son sürat yiteerr yiteerrr Deeeeffooooll diceniz ama gitmiceeemmm ..
madalyalarını allaaaacccaaaammm
Aaa ben şoook ben iptal mercimek çorbası değilmidi kızBen mercimek yapmadımbalık ye balık, hafızaya iyi gelir
misket köfteli nohutlu yoğurt çorbası yapmıştım
![]()
Çok büyük ipucu sakın kimse ile paylaşma![]()
agam benle eylegirr
Yok o aklımda yok:)Yöresel olacak yani![]()
Niye ki başka sefere:)Bak beğenmedi gördünüz müagam benle eylegirr
Şerbetli tatlı başka sefere olur inşallah![]()
Haha kesin:)) ben bi dizi izleneye baskarsam dizi yayindan kalkar. Esin serki: masallah dedigin ) ay yasamiyo:)) bilmiyorum burayada takiliyom hadi hayirlisi:))Sen girince mi oldu yoksaBan müptelası
![]()
Yarışma ne zaman bitiyor nasıl olsa kazanamayacağını ya bı daha kine sıkı hazırlanıyim : )Yok o aklımda yok:)
Mercimekleri marketlerden toplatmıştıkAaa ben şoook ben iptal mercimek çorbası değilmidi kız
Oha şuan bir şok oldum![]()
Pazartesi yeni kategoriye başlayabiliriz:)Yarışma ne zaman bitiyor nasıl olsa kazanamayacağını ya bı daha kine sıkı hazırlanıyim : )
Tamam kızlar, önümüzdeki kategori yöresel olacakKünefe yöresel yemeklerde bile olur:)
Yapma etme tontriko ilk yarışmam buHaha kesin:)) ben bi dizi izleneye baskarsam dizi yayindan kalkar. Esin serki: masallah dedigin ) ay yasamiyo:)) bilmiyorum burayada takiliyom hadi hayirlisi:))
Siz tarifleri hazır tutun ben başka seçersem tarifsiz kalırsınızTamam kızlar, önümüzdeki kategori yöresel olacak![]()
Yaw banlanmak var banlanmak var:) oy isteyip banlanmak uzucu:)) oysaaaa ben banlandigimda bilerek banlaniyorum cogu kez:)))Çatmadım ki, biz yemek topiğinde banlananlara hep kızdığımızdan gülüyoruz.
Sende hep banlanıyorsun, bak şeytan kulağına kurşun, baya uzun dayandın bu defa.
Sana kızmamız ve senin bir daha banlanmaman için gülüp hırslandırmamızı, çatmak olarak mı görüyorsun tontri?
Valla ben bilmem:)) fesat gozumle bi nazar edersem herkes yerle yeksan :)))Yapma etme tontriko ilk yarışmam bu![]()
İyide canım, konunun kapısında yasak olanlar yazıyor. Buna göre hareket etmek gerekmiyor mu?Yaw banlanmak var banlanmak var:) oy isteyip banlanmak uzucu:)) oysaaaa ben banlandigimda bilerek banlaniyorum cogu kez:)))
Nazar etme ne olur çalış senin de olurValla ben bilmem:)) fesat gozumle bi nazar edersem herkes yerle yeksan :)))