Yok sürpriz önceden bilgi vermiyorum:)Önceden fisildasa keşke ayağımi denk alsam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sürpriz önceden bilgi vermiyorum:)Önceden fisildasa keşke ayağımi denk alsam![]()
Niye bi ip ucu vermiyorsun ki. Bende ona göre tarif arar bulurdum.Henüz belli değil ikisi de olabilir![]()
Sende hiçbirşey beğenmiyorsunNiye bi ip ucu vermiyorsun ki. Bende ona göre tarif arar bulurdum.kurabiye de iyi değilim. Pasta belki ama mevsim meyveleri uygun değil. Yufkadan börek gecende yaptık. El açması meçhul.
Bulgurdan tarifler mi ? Kurabiye mi ? Kahvaltı ise bende yokum
Peki biz ne edek ?![]()
Yok canım, adam çay istedi
Sebze yemekleri mi acabaSende hiçbirşey beğenmiyorsun![]()
Boşuna çaba canım, Nevoş bu sır vermezSebze yemekleri mi acaba
Iç ses ;
-(Ağzından bir laf alamadım)![]()
Sır istemiyorum ki, iki ip ucu verse yeter.Boşuna çaba canım, Nevoş bu sır vermez![]()
Ben de bilmiyorum ki henüz karar vermedikSebze yemekleri mi acaba
Iç ses ;
-(Ağzından bir laf alamadım)![]()
Aman benim ki de bı bağırış cagiris kahvesini içti gitti kusuzYok canım, adam çay istedi![]()
Sır vermem ser hiç vermemSır istemiyorum ki, iki ip ucu verse yeter.![]()
Demi nevoşum heeeçÇilekli puding kadar kolay bir tarif yapmış![]()
Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmmÖnce 1 gün önceden yoğurdu mayaladım ve ertesi gün süzülmeye bıraktım. Patlıcanları, biberleri ve domatesi közledim. Eti pişirdim. Közlenmiş patlıcanları soydum, süzme yoğurdu sarımsakladım, dilimlenmiş közlenmiş patlıcanla karıştırdım ve sunumu hazırladım.
Emin misiniz çilenkli puding ile aynı zamanı aldığına?H E ve Nevoşum
![]()
Ahh ahh beyranım
Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhhToplam 12 saatte pişmiş![]()
Kırmızı örtüyü hiç söylemiyorsunDemi nevoşum heeeç
Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmm
Ahh ahh beyranım
Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhh![]()
Tamam karar verecekleriniz arasında ne var, balık olamaz. Şimdi et yaptık. Zaten sezon yeni açıldı, burda daha açılmadı da. Öyle FarzetBen de bilmiyorum ki henüz karar vermedik![]()
Op beyrana bende bittim bence o yarışmada ilk 5 tek olması gereken beyran birde kelle paça idiDemi nevoşum heeeç
Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmm
Ahh ahh beyranım
Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhh![]()
Amann Allahım onu nasıl atladımKırmızı örtüyü hiç söylemiyorsun![]()
Amannn bunlar ne anlar beyrandan kelleden : DOp beyrana bende bittim bence o yarışmada ilk 5 tek olması gereken beyran birde kelle paça idituzsuz ruh yapmıştı
Yok balık şimdi olmaz en erken sonraki kategori olur:)Tamam karar verecekleriniz arasında ne var, balık olamaz. Şimdi et yaptık. Zaten sezon yeni açıldı, burda daha açılmadı da. Öyle Farzet![]()
Ayyyy bir de kayınvalide hediyesiAmann Allahım onu nasıl atladım
Sevgili canım ciğerim kayınvalidemin bana armağan ettiği kırmızı tülbentin aslaaa hakkınıı yememeliyim .![]()
Benimki neşeli karımı özledim diyor, çağır gelsin diyorAman benim ki de bı bağırış cagiris kahvesini içti gitti kusuzcantasina ne koyayım sormadım bile
![]()