• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Henüz belli değil ikisi de olabilir:KK45:
Niye bi ip ucu vermiyorsun ki. Bende ona göre tarif arar bulurdum. :110: kurabiye de iyi değilim. Pasta belki ama mevsim meyveleri uygun değil. Yufkadan börek gecende yaptık. El açması meçhul.
Bulgurdan tarifler mi ? Kurabiye mi ? Kahvaltı ise bende yokum:KK53:

Peki biz ne edek ?:olamaz:

Niye bi ip ucu vermiyorsun ki. Bende ona göre tarif arar bulurdum. :110: kurabiye de iyi değilim. Pasta belki ama mevsim meyveleri uygun değil. Yufkadan börek gecende yaptık. El açması meçhul.
Bulgurdan tarifler mi ? Kurabiye mi ? Kahvaltı ise bende yokum:KK53:

Peki biz ne edek ?:olamaz:
Sende hiçbirşey beğenmiyorsun:70:

Çilekli puding kadar kolay bir tarif yapmış:KK70:
Demi nevoşum heeeç

Önce 1 gün önceden yoğurdu mayaladım ve ertesi gün süzülmeye bıraktım. Patlıcanları, biberleri ve domatesi közledim. Eti pişirdim. Közlenmiş patlıcanları soydum, süzme yoğurdu sarımsakladım, dilimlenmiş közlenmiş patlıcanla karıştırdım ve sunumu hazırladım.

Emin misiniz çilenkli puding ile aynı zamanı aldığına? H E H E ve Nevoşum :işsiz:
Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmm :63:
H E H E nin Beyran’ı geldi aklıma:olamaz: kaç saatte pişmişti :olamaz:
Ahh ahh beyranım :KK14:
Toplam 12 saatte pişmiş :olamaz:
Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhh:bicak:

Demi nevoşum heeeç

Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmm :63:

Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhh:bicak:
Kırmızı örtüyü hiç söylemiyorsun:sus:

Demi nevoşum heeeç

Op beyrana bende bittim bence o yarışmada ilk 5 tek olması gereken beyran birde kelle paça idi tuzsuz tuzsuz ruh yapmıştı

Back