- 8 Haziran 2013
- 57.468
- 152.579
- 898
Yavaş yavaş tüyolar geliyorYok balık şimdi olmaz en erken sonraki kategori olur:)

Ee şimdi ne olur sence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş tüyolar geliyorYok balık şimdi olmaz en erken sonraki kategori olur:)
Özletiyorsun kendiniDemi nevoşum heeeç
Hahaytt bende gittim marketten süt aldım içine yumurta un krema gibi şeyler koydum sonra bebe bisküvisini fındığı robottan geçirdim sonra Viski bardaklarıma şeküllü şüküllü dizdim + üstüne çilenklerimi koydummmm
Ahh ahh beyranım
Evet geçen yine yaptım kendime etleri pişirdim dolaba attım canım çektikçe yaparım artık . Ahhhh beyranımmmmm aaaaahhh![]()
İyi demişsin benimki yarın sabah Sirita sirita gelir işten hep yaptığı sey noldu ki der birde Trip atıncaBenimki neşeli karımı özledim diyor, çağır gelsin diyorsenide almasında yanına dedim
![]()
Yenecek birşey olur ev ahalisi bayram ederYavaş yavaş tüyolar geliyor
Ee şimdi ne olur sence.![]()
Çok sever kayınvalidesiniAmann Allahım onu nasıl atladım
Sevgili canım ciğerim kayınvalidemin bana armağan ettiği kırmızı tülbentin aslaaa hakkınıı yememeliyim .![]()
Yenecek birşey olur ev ahalisi bayram eder![]()
En sevdiğim çorbalar dan senede az yapiliyor ama bı yaptım mi çok yaparım ben güzel oluyor yaa hep domates mercimek nereye kadar : )Amannn bunlar ne anlar beyrandan kelleden : D
Bence şerbetli olsun yaaa benim hep aklımdan o geçiyor keşke olsa : )Yenecek birşey olur ev ahalisi bayram eder![]()
Öyle diyorsunuz ama madalyayı domates kaptıEn sevdiğim çorbalar dan senede az yapiliyor ama bı yaptım mi çok yaparım ben güzel oluyor yaa hep domates mercimek nereye kadar : )
Bende çok özledim sizleri gelicem merak etmeyin :)Özletiyorsun kendini![]()
Künefe yapacaksın yaniBence şerbetli olsun yaaa benim hep aklımdan o geçiyor keşke olsa : )
Çok büyük ipucu sakın kimse ile paylaşma
Ben oy veriyordum önceden ama hiç bakmadım kazanan kim beni irgalamiyordu ya ondanÖyle diyorsunuz ama madalyayı domates kaptı![]()
Ayy bayılırımÇok sever kayınvalidesini![]()
Benden duymus olma domates 1. Mercimek 2. Oldu hatta mercimeği yasmnin diye biri yapmışEn sevdiğim çorbalar dan senede az yapiliyor ama bı yaptım mi çok yaparım ben güzel oluyor yaa hep domates mercimek nereye kadar : )
Ben onu her türlü yapcam zaten kafaya koydum da hani bı iki foto çekip biraya atsam da fena olmaz yani bir şerbetli daha var o da olur aslındaKünefe yapacaksın yani![]()
Künefe yöresel yemeklerde bile olur:)Ben onu her türlü yapcam zaten kafaya koydum da hani bı iki foto çekip biraya atsam da fena olmaz yani bir şerbetli daha var o da olur aslında![]()
Yarın ki kınayıda atlatayım :) gelicem son sürat yiteerr yiteerrr Deeeeffooooll diceniz ama gitmiceeemmm ..Ben de özledim bekliyorum.Tarif eklemesende sohbete gel![]()