İyiyim canım çok şükürIyiyim canım, sen nasılsın?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım çok şükürIyiyim canım, sen nasılsın?![]()
Allah kolaylik versin canım. Evin işi bitmiyor ki :)İyiyim canım çok şükürBugün biraz temizlik yaptım:)
Aynen canım hiç bitmiyorAllah kolaylik versin canım. Evin işi bitmiyor ki :)
Sac kavurmaya bayilirim canim.. ustunu cok duzlemissin ondan hosuma gitmedi bayankusun da az geldi kaburgasi goruntude..Aaaa niye eledin![]()
Sağol canım bu senin şahsi düşüncen birşey söyleyemem:)Sac kavurmaya bayilirim canim.. ustunu cok duzlemissin ondan hosuma gitmedi bayankusun da az geldi kaburgasi goruntude..![]()
Bana ver ne uğraşıyorsun kiSac kavurmaya bayilirim canim.. ustunu cok duzlemissin ondan hosuma gitmedi bayankusun da az geldi kaburgasi goruntude..![]()
Seçenekleri 3 ten aşağı indirebildin miSac kavurmaya bayilirim canim.. ustunu cok duzlemissin ondan hosuma gitmedi bayankusun da az geldi kaburgasi goruntude..![]()
Sağol canım bu senin şahsi düşüncen birşey söyleyemem:)
Algı operasyonuna devam diyorsunuzBana ver ne uğraşıyorsun kiYasmin alacağını aldı
![]()
Yok canım karşı cevabım :)Sen netten araştırma yaparsan sac kavurma sunumu nasıl yapılır daha net öğrenebilirsin:)Öğrenmenin yaşı yoktur:)tabi ki benim dusuncem canim ama fikir beyan edebilirsin ya da kendini savunabilirsin
![]()
Yokk kizzz indiremedimm... ama alinazik epeyce aklimi celiyor hadi sana gitsin oyum :)Seçenekleri 3 ten aşağı indirebildin mi![]()
Bi oydan ne olur yaa. Karşı çıkmayın bikere deAlgı operasyonuna devam diyorsunuznasıl yetiyormuş pardon
![]()
OllleeeeyyyYokk kizzz indiremedimm... ama alinazik epeyce aklimi celiyor hadi sana gitsin oyum :)
Bunu diyerek cevap vermis ooldun ama nevosum.. bak ne dicem moda diye ustumuze olmayan bir seyi giyer misin.. sunumu oyle olabilir canim.. o goruntuden dolayi 5ten 3e indirebildimYok canım karşı cevabım :)Sen netten araştırma yaparsan sac kavurma sunumu nasıl yapılır daha net öğrenebilirsin:)Öğrenmenin yaşı yoktur:)
Ikimizin payida buyuktur boncuk:)Benimle alakası yok değil miİyi buna sevindim
Yoksa mesajların%20 sini ben yazdım diye üzülecektim
![]()
Sen böyle şeylerden eliyorsan yandık vallaSac kavurmaya bayilirim canim.. ustunu cok duzlemissin ondan hosuma gitmedi bayankusun da az geldi kaburgasi goruntude..![]()
Şahsi düşüncen canım saygı duyuyorum:)Ben modayı takip ederim:)Bunu diyerek cevap vermis ooldun ama nevosum.. bak ne dicem moda diye ustumuze olmayan bir seyi giyer misin.. sunumu oyle olabilir canim.. o goruntuden dolayi 5ten 3e indirebildim![]()
Sen yapmıyor musun kiNevoş, Canan ile Cantanem seçmenlere algı yapıyor![]()
Sen olmasan ne yaparımIkimizin payida buyuktur boncuk:)