En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Senin tarif baya guzel aslinda...yaninda pilav kizarmis et guzel duruyodu valla.. aciktimmmm
Yaa lezzet yarissa ben kendimi birinci olmasam da ilk 5 e girerim diye düşünüyorum çünkü elimin lezzetine gerçekten inanıyorum hani hava atmak için falan değil cidden

Ama sunum pek yok bende hurrraaa yediğimiz için sunmaya fırsat olmuyor

3 cocuklumusun?

sen bana yolla ben veririm oy

Sağolasın ins

Şuan hedef 65 10 kilo kaldı zati :)

Cidden çok severim pişirip dağıtmayı ben komşular çok yemiştir çiğ köftemi keskegimi paylaştıkça tat alıyorsun yemeklerden
senin gibi bi komşum olsun isterdim ne aç gözlü çıktım he

Hehhh tam adamina geldin:)) ben tam niyet ettim iskenderi yapiyorum benim kiz 10 aylik mizirdaniyor bi yandan.. hasta olmus megerse.. yap asama asama foto cek sunum yap.. ancak oluyo:))
Eşimin yarışmadan kk dan haberi yok

O uyuyorken yapacaktım başladım baktım benimki uyanmış açım diyor neyse bı kaç loto çektim hadi ya köy şunu artık kime ne foto atcan diyor öyle öyle sunum olmadı yani :))

Nevreste en büyüğü 9 en küçüğü 1.5 yaşında :)

Oo buyutmussun sen artik:) en kucuk bile yuruyosa bu is ok:)) yorucu bacim yorucu.. neyime benim yarisma:))

senin gibi bi komşum olsun isterdim ne aç gözlü çıktım he
Kız güzel oluyor gerçekten yapmak dağıtmak ben ramazanda o kadar çok sağa sola tabak veiroyirm ki Allah yüzüme gülüyor ya işte

Bazen yemeğin olmadığında komşudan geri gelen dolu tabak o kadar hayra geçiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…