_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.261 tontriko .!.: Dimi? Kendi mi istediydi hatirlamiyorum:)) sanirim beni sarhos edip sozu almis, hic bise hatirlamiyom: ( Genişletmek için tıkla... Kesin aklina girmiştir senin Yoksa sen gayet masum bir arkadaşsın Bdv den sınıf arkadaşımsın
tontriko .!.: Dimi? Kendi mi istediydi hatirlamiyorum:)) sanirim beni sarhos edip sozu almis, hic bise hatirlamiyom: ( Genişletmek için tıkla... Kesin aklina girmiştir senin Yoksa sen gayet masum bir arkadaşsın Bdv den sınıf arkadaşımsın
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.809 798 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.262 _CaNanSu_ .!.: Kesin aklina girmiştir senin Yoksa sen gayet masum bir arkadaşsın Bdv den sınıf arkadaşımsın Genişletmek için tıkla... Napalim cicegim, onumuze bakcaz. Verdiler gazi bana su hale bah hele.. kaldik 3 oyda... peff mac izler gibi boyle izlemek hic hos degil : (
_CaNanSu_ .!.: Kesin aklina girmiştir senin Yoksa sen gayet masum bir arkadaşsın Bdv den sınıf arkadaşımsın Genişletmek için tıkla... Napalim cicegim, onumuze bakcaz. Verdiler gazi bana su hale bah hele.. kaldik 3 oyda... peff mac izler gibi boyle izlemek hic hos degil : (
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.595 152.860 898 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.263 tontriko .!.: Dimi? Kendi mi istediydi hatirlamiyorum:)) sanirim beni sarhos edip sozu almis, hic bise hatirlamiyom: ( Genişletmek için tıkla... Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin
tontriko .!.: Dimi? Kendi mi istediydi hatirlamiyorum:)) sanirim beni sarhos edip sozu almis, hic bise hatirlamiyom: ( Genişletmek için tıkla... Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.809 798 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.264 -cantanem- .!.: Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin Genişletmek için tıkla... Ha bak simdi hatirladim:)) yapcak bise yok zaten sende bende sinifta kaldik gene, otur sifir:))
-cantanem- .!.: Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin Genişletmek için tıkla... Ha bak simdi hatirladim:)) yapcak bise yok zaten sende bende sinifta kaldik gene, otur sifir:))
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.265 -cantanem- .!.: Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin Genişletmek için tıkla... Sen biliyorsun işini
-cantanem- .!.: Ben sana şiir yazdım, sende çok etkilendin, oyum sana dedin Genişletmek için tıkla... Sen biliyorsun işini
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.266 yasminsay
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.595 152.860 898 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.267 tontriko .!.: Ha bak simdi hatirladim:)) yapcak bise yok zaten sende bende sinifta kaldik gene, otur sifir:)) Genişletmek için tıkla... Hiç sorma yaa. Hayırlısı olsun artık. yasminsay ın da hakkı şimdi. Kız kaç yarışmadır katılıyor. Bu madalya onun olsun. Bundan sonraki de benim
tontriko .!.: Ha bak simdi hatirladim:)) yapcak bise yok zaten sende bende sinifta kaldik gene, otur sifir:)) Genişletmek için tıkla... Hiç sorma yaa. Hayırlısı olsun artık. yasminsay ın da hakkı şimdi. Kız kaç yarışmadır katılıyor. Bu madalya onun olsun. Bundan sonraki de benim
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.809 798 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.268 -cantanem- .!.: Hiç sorma yaa. Hayırlısı olsun artık. yasminsay ın da hakkı şimdi. Kız kaç yarışmadır katılıyor. Bu madalya onun olsun. Bundan sonraki de benim Genişletmek için tıkla... O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: (
-cantanem- .!.: Hiç sorma yaa. Hayırlısı olsun artık. yasminsay ın da hakkı şimdi. Kız kaç yarışmadır katılıyor. Bu madalya onun olsun. Bundan sonraki de benim Genişletmek için tıkla... O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: (
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.269 Pekte cool takılırmış yasminsay
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.044 133.317 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.270 tontriko .!.: O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: ( Genişletmek için tıkla... Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma
tontriko .!.: O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: ( Genişletmek için tıkla... Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.271 yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Ooooooo
yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Ooooooo
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.595 152.860 898 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.272 tontriko .!.: O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: ( Genişletmek için tıkla... Sıkma canını, buda geçecek yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Aa kız sen tribal enfeksiyon mu geçiriyoneşime trip atınca bana böyle der. Tribal enfeksiyonun geçince konuşuruz
tontriko .!.: O zaman ben zaten bosa kurek cekmisim, sadece 2 defa katildim: ( Genişletmek için tıkla... Sıkma canını, buda geçecek yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Aa kız sen tribal enfeksiyon mu geçiriyoneşime trip atınca bana böyle der. Tribal enfeksiyonun geçince konuşuruz
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.595 152.860 898 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.273 _CaNanSu_ .!.: Ooooooo Genişletmek için tıkla... Bizi hala ezikliyor, fark ettin mi ? Yorumları beğenip geçiyor. Cevap yok
_CaNanSu_ .!.: Ooooooo Genişletmek için tıkla... Bizi hala ezikliyor, fark ettin mi ? Yorumları beğenip geçiyor. Cevap yok
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.274 -cantanem- .!.: Sıkma canını, buda geçecek Aa kız sen tribal enfeksiyon mu geçiriyoneşime trip atınca bana böyle der. Tribal enfeksiyonun geçince konuşuruz Genişletmek için tıkla... Hahahahaa Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor
-cantanem- .!.: Sıkma canını, buda geçecek Aa kız sen tribal enfeksiyon mu geçiriyoneşime trip atınca bana böyle der. Tribal enfeksiyonun geçince konuşuruz Genişletmek için tıkla... Hahahahaa Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.275 -cantanem- .!.: Bizi hala ezikliyor, fark ettin mi ? Yorumları beğenip geçiyor. Cevap yok Genişletmek için tıkla...
-cantanem- .!.: Bizi hala ezikliyor, fark ettin mi ? Yorumları beğenip geçiyor. Cevap yok Genişletmek için tıkla...
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.809 798 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.276 yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Canim ne fark ederki:)) istemiyoz mu senin 1. Olmani sanki:)) birazcik kiskaniyoz o kadar:))
yasminsay .!.: Tontri, kaçıncı katılım olduğu önemli değil ki. Asıl oylama bildirim gönderilince başlayacak, şu anda burayı takip edenler oyluyorlar. Bu gözler, ilk katılımında yarışmayı kazananı da gördü Sen şu 2 arkadaşın dediklerine bakma Genişletmek için tıkla... Canim ne fark ederki:)) istemiyoz mu senin 1. Olmani sanki:)) birazcik kiskaniyoz o kadar:))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.595 152.860 898 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.277 _CaNanSu_ .!.: Hahahahaa Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle diyor
_CaNanSu_ .!.: Hahahahaa Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle diyor
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.993 16.368 498 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.278
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.279 can09e .!.: dişlerin psikoloji ile büyük bağlantısı var bence, piskolojin yerlerde ise dişlerin de yerlerde oluyor maalesef.. . onun içinn düzgünn psikoloji düzgün dişler sorunsuz dişler :) Genişletmek için tıkla... Onu bilmem de acısı fena yani, Allah çekene yardım etsin tontriko .!.: Bu sitede sadece 3 kisi mi iskender seviyomus? Hadi canim, inanmam:)) Genişletmek için tıkla... Dur bakalım, Daha bildirim gitmedi ki
can09e .!.: dişlerin psikoloji ile büyük bağlantısı var bence, piskolojin yerlerde ise dişlerin de yerlerde oluyor maalesef.. . onun içinn düzgünn psikoloji düzgün dişler sorunsuz dişler :) Genişletmek için tıkla... Onu bilmem de acısı fena yani, Allah çekene yardım etsin tontriko .!.: Bu sitede sadece 3 kisi mi iskender seviyomus? Hadi canim, inanmam:)) Genişletmek için tıkla... Dur bakalım, Daha bildirim gitmedi ki
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #9.280 pinkstrap .!.: Onu bilmem de acısı fena yani, Allah çekene yardım etsin Dur bakalım, Daha bildirim gitmedi ki Genişletmek için tıkla... Senin oyun bana gelecek galiba Öyle hissediyorum
pinkstrap .!.: Onu bilmem de acısı fena yani, Allah çekene yardım etsin Dur bakalım, Daha bildirim gitmedi ki Genişletmek için tıkla... Senin oyun bana gelecek galiba Öyle hissediyorum