Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelme peşimden
Örtmenim pinkom cool takıl dedi Nevoş , 1. olmadan esip gürleme dedi![]()
Kelimenin direkt köküne iniyorum, insanın aklına pis pis şeyler geliyor
Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor![]()
Ben hepsini beğendimSenin oyun bana gelecek galiba
Öyle hissediyorum![]()
Erken değil mi henüzCanim ne fark ederki:)) istemiyoz mu senin 1. Olmani sanki:)) birazcik kiskaniyoz o kadar:))
Ne kadar da örnek bir öğrencisin
Ben hepsini beğendimBir ara tariflere detaylı bakmayı düşünüyorum, oğlum hangi tarifte tekme atarsa ona vercem oyumu
Ha derseniz ki aşure yapıp yollarım, 2 kişilik tatile yollarım falan öyle tekliflere de açığız![]()
Ben hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımdaNe kadar da örnek bir öğrencisin
Ben hepsini beğendimBir ara tariflere detaylı bakmayı düşünüyorum, oğlum hangi tarifte tekme atarsa ona vercem oyumu
Ha derseniz ki aşure yapıp yollarım, 2 kişilik tatile yollarım falan öyle tekliflere de açığız![]()
Bizim uzaya adam yolladığımız var pek bir nazlı çıktınHahaha
Valla birşey vaat edemem...
Beni böyle sev seveceksen:)))
Böyle bir şarkı vardı devami gelmedi aklima
Ne gerek var, Niye öyle hevesli bir gelin oldun kiBen hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımdahani şu “inek” denilenden
Şimdi de örnek gelinim![]()
Ayy sağol hayatım yaaBen gidiyorum...
GeldiğimdeN e v a CıĞım Rüzgar Gülüm önde götürüyor olur yarışmayı inşallah
@yasminsay
Benimki gibi hevesli kayınvaliden olaydı anlardınBizim uzaya adam yolladığımız var pek bir nazlı çıktın
Ne gerek var, Niye öyle hevesli bir gelin oldun ki![]()
Düşmanını uzakta arama demişlerBen gidiyorum...
GeldiğimdeN e v a CıĞım Rüzgar Gülüm önde götürüyor olur yarışmayı inşallah
@yasminsay
Erken değil mi henüz
Hadi o bana “tribal enfeksiyonda” diyenler neysssse, seni ki çok severimkıskanmak için erken değil mi
![]()
İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.Kizlarrr ben kime oy vereceğime karar veremedim yaa
yasminsay biliyor musun ben hayatımda hiç Ali nazik kebabı yemedim
belki beni ikna etmek için bir tabak gönderirsin
![]()
İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.
Bana dualarınız yeter, oyu istediğine ver canım.![]()