• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Örtmenim pinkom cool takıl dedi Nevoş , 1. olmadan esip gürleme dedi :sus:
:super: Ne kadar da örnek bir öğrencisin:KK74:

Kelimenin direkt köküne iniyorum, insanın aklına pis pis şeyler geliyor:KK47:

Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor:KK48:
:KK70::KK70::KK70:

Senin oyun bana gelecek galiba :KK8:
Öyle hissediyorum:olamaz:
Ben hepsini beğendim :KK8: Bir ara tariflere detaylı bakmayı düşünüyorum, oğlum hangi tarifte tekme atarsa ona vercem oyumu:KK70:
Ha derseniz ki aşure yapıp yollarım, 2 kişilik tatile yollarım falan öyle tekliflere de açığız:rolleyes:

Ben hepsini beğendim :KK8: Bir ara tariflere detaylı bakmayı düşünüyorum, oğlum hangi tarifte tekme atarsa ona vercem oyumu:KK70:
Ha derseniz ki aşure yapıp yollarım, 2 kişilik tatile yollarım falan öyle tekliflere de açığız:rolleyes:

Hahaha:KK48:
Valla birşey vaat edemem...
Beni böyle sev seveceksen:)))
Böyle bir şarkı vardı devami gelmedi aklima:confused:

Ben hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımda:KK70: hani şu “inek” denilenden :KK70:
Şimdi de örnek gelinim:KK70:

Hahaha:KK48:
Valla birşey vaat edemem...
Beni böyle sev seveceksen:)))
Böyle bir şarkı vardı devami gelmedi aklima:confused:
Bizim uzaya adam yolladığımız var pek bir nazlı çıktın:KK30:

Ben hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımda:KK70: hani şu “inek” denilenden :KK70:
Şimdi de örnek gelinim:KK70:
Ne gerek var, Niye öyle hevesli bir gelin oldun ki:ıslık:

Kizlarrr ben kime oy vereceğime karar veremedim yaa
yasminsay yasminsay biliyor musun ben hayatımda hiç Ali nazik kebabı yemedim:KK48: belki beni ikna etmek için bir tabak gönderirsin :p
İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.
Bana dualarınız yeter, oyu istediğine ver canım. :KK74:

İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.
Bana dualarınız yeter, oyu istediğine ver canım. :KK74:

Oyyy canimm sen Ali nazik ten bile tatlısın :KK68: Rabbim sıkıntılarını gidersin, tez zamanda umduklarına nail eylesin :)

Back
X