En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Örtmenim pinkom cool takıl dedi Nevoş , 1. olmadan esip gürleme dedi
Ne kadar da örnek bir öğrencisin

Kelimenin direkt köküne iniyorum, insanın aklına pis pis şeyler geliyor

Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor diyor

Senin oyun bana gelecek galiba
Öyle hissediyorum
Ben hepsini beğendim Bir ara tariflere detaylı bakmayı düşünüyorum, oğlum hangi tarifte tekme atarsa ona vercem oyumu
Ha derseniz ki aşure yapıp yollarım, 2 kişilik tatile yollarım falan öyle tekliflere de açığız

Hahaha
Valla birşey vaat edemem...
Beni böyle sev seveceksen:)))
Böyle bir şarkı vardı devami gelmedi aklima

Ben hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımda hani şu “inek” denilenden
Şimdi de örnek gelinim

Hahaha
Valla birşey vaat edemem...
Beni böyle sev seveceksen:)))
Böyle bir şarkı vardı devami gelmedi aklima
Bizim uzaya adam yolladığımız var pek bir nazlı çıktın

Ben hep parmakla gösterilen, o örnek öğrenciydim öğrenim hayatımda hani şu “inek” denilenden
Şimdi de örnek gelinim
Ne gerek var, Niye öyle hevesli bir gelin oldun ki

Kizlarrr ben kime oy vereceğime karar veremedim yaa
yasminsay biliyor musun ben hayatımda hiç Ali nazik kebabı yemedim belki beni ikna etmek için bir tabak gönderirsin
İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.
Bana dualarınız yeter, oyu istediğine ver canım.

İkna etmeme gerek yok canım. Gebelere her türlü kapım açık, gelirsin ne istiyorsan söylersin, yaparım. Yeter ki istediğiniz olsun.
Bana dualarınız yeter, oyu istediğine ver canım.

Oyyy canimm sen Ali nazik ten bile tatlısın Rabbim sıkıntılarını gidersin, tez zamanda umduklarına nail eylesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…