Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarj % 20, alarm kurulu, face den 3 bildirim var
Canım çiğ köfte istedi ya![]()
Yaa cnm öyle deme nolurSenin tarifin yanında benimki hiç kalacakretro_hippo
Yaa cnm öyle deme nolurinan ki hiç belli olmuyor.. iddialı olan tariflerin pek oy almadığını gördü bu gözler
hakkımızda hayırlısı olsun inş..
Ķızz korkutma beniItiraz etmek için o kadar inceledim tarifi ama bulamadim
Hehehe:)
Şaka tabiki... hak eden kazansın...
Tesekkur ederim,hayırlısı
Ķızz korkutma benişimdi gelirsin bu et yemeklerime girmez dersin falan.. senden beklenir
![]()
Ne demek istedin anlamadıkretro_hippo konuna eline sağlık başarılar dilerim yazıp geleyim mi?
Sen de bana teşekkür ederim canım yazar kalp koyarsın![]()
Klişe yazılıyor ya hep, karammel de beni övün yazmış ya,Ne demek istedin anlamadık![]()
Yok kız burdan yazıyorlardı çok güzel olmuş eline sağlık diye.. dedim gelin konuya yazın havam olsun dedimdiKlişe yazılıyor ya hep, karammel de beni övün yazmış ya,
Aslında sormadan öyle yazsaydım, sadece bu kadar mı diye bozulurdu![]()
Aslında neler yazmak istiyoruzda klişe yazıp çıkıyoruz değil miKlişe yazılıyor ya hep, karammel de beni övün yazmış ya,
Aslında sormadan öyle yazsaydım, sadece bu kadar mı diye bozulurdu![]()
SkandalYok kız burdan yazıyorlardı çok güzel olmuş eline sağlık diye.. dedim gelin konuya yazın havam olsun dedimdi
Gel sen bana eline sağlık yaz bende sana öpücüklü emoji koyim madem.. değişiklik olsun![]()
Aynen. Aslında TV deki Yemekteyiz programındakiler gibi olacağız, insan rakibini över mi hiçAslında neler yazmak istiyoruzda klişe yazıp çıkıyoruz değil mi![]()
Övüyoruz sonra oyda vermiyoruzAynen. Aslında TV deki Yemekteyiz programındakiler gibi olacağız, insan rakibini över mi hiç![]()
Sen yap hep beraber kötülerizAynen. Aslında TV deki Yemekteyiz programındakiler gibi olacağız, insan rakibini över mi hiç![]()