Ya ciddi bir şey soracağım. Bu mevsimde kerevizi nerede bulurum?
Hamileyim ve kerevizsizlikten ölüyorum
3. Hamileliğim ve ilk defa canım bir şey istiyor.
O da kereviz!?
O da kereviz!?
İnternetten baktım var mıdır diye
Sanki her hamile avakado, mango bilmem ne kivisi aşeriyor :))
Her şey var kereviz bulamadım. Bir yerde var sadece; onda da gelen nasıl gelecek onu bilemedim. Buzluktan mı çıkar, nereden gelir :)
İnternetten baktım var mıdır diye
Sanki her hamile avakado, mango bilmem ne kivisi aşeriyor :))
Her şey var kereviz bulamadım. Bir yerde var sadece; onda da gelen nasıl gelecek onu bilemedim. Buzluktan mı çıkar, nereden gelir :)
22 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum.
Açlıktan degil de cidden aç gözlülükten açım diyebilirim :)
Hatta mutfağa gidip bir cacık falan yapsam diye aklımdan geçiyor. En azından hafif atlatayım diye.
:)
Varsa Önerin açığım
22 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum.
Açlıktan degil de cidden aç gözlülükten açım diyebilirim :)
Hatta mutfağa gidip bir cacık falan yapsam diye aklımdan geçiyor. En azından hafif atlatayım diye.
:)
Varsa Önerin açığım
Hamilelik ve emzirme döneminde çok aç gözlü oluyorum ben de :)
3 aylık oldu oğlum ve ben doymak bilmiyorum, kıtlıktan çıkmış gibi resmen Bir de kolay kilo alan biriyim
Salatalıgi ince ince dilimle yuvarlak şekilde içine 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı sirke at biraz da tuz. Karıştır ve götür
Bayılıyorum ben bu tarife :) ama çok ince olsun salatalıklar sosu içine çeksin biraz :)
O da kereviz!?
Hamilelik ve emzirme döneminde çok aç gözlü oluyorum ben de :)
3 aylık oldu oğlum ve ben doymak bilmiyorum, kıtlıktan çıkmış gibi resmen Bir de kolay kilo alan biriyim
Salatalıgi ince ince dilimle yuvarlak şekilde içine 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı sirke at biraz da tuz. Karıştır ve götür
Bayılıyorum ben bu tarife :) ama çok ince olsun salatalıklar sosu içine çeksin biraz :)