En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
IMG_6177.JPG
IMG_6178.JPG
Pita ekmeklerim ve pogacalarimla hayirli gunler efenim:))

Su pogcalari yerler bugun:))bende yedim tabi mecbur:)) pitalarida belkibuzluga atarim. Ev yapimi doner var buzlukta. Cikaririm yerler umarim cocuklar
Ben yaptığım gün bitiyor valla kalmıyor bisy :D eşim evlendigimzde 70 kiloyfi oldu 95 kilo :D
Artık yapmıyorum :D

Ben yaptığım gün bitiyor valla kalmıyor bisy :KK70: eşim evlendigimzde 70 kiloyfi oldu 95 kilo :KK70:
Artık yapmıyorum :KK70:
Ben yogurunca 1 kilodan fazla yoguruyorum genelde.. 3 tepsi kesin cikiyo. komsuya veriyorum kardeslerime filan derken bitiyo bizdede. Bu sefer pitanin hamurundan yaptim o da guzel oldu bencd. Normalde yogurt koymuyodum pogca tarifine, pita hamurunda var. 2 is olmasin dedim yogurdum gitti

Ben yogurunca 1 kilodan fazla yoguruyorum genelde.. 3 tepsi kesin cikiyo. komsuya veriyorum kardeslerime filan derken bitiyo bizdede. Bu sefer pitanin hamurundan yaptim o da guzel oldu bencd. Normalde yogurt koymuyodum pogca tarifine, pita hamurunda var. 2 is olmasin dedim yogurdum gitti
Çok iyi yapmissin canmm en güzeli bir seferde iki hamurdan çıkan mayalı bende yaparm öyle :)

Back