Ben yazacaktım benden önce davranmışsın@LezzetliCipetpet Sen ne yapıyorsun canım nasılsın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazacaktım benden önce davranmışsın@LezzetliCipetpet Sen ne yapıyorsun canım nasılsın?
Ayy sonradan okunacağımızı bilseydik kendimize çeki düzen verirdik.Ne kaçırdığımı merak ettim
Sizde yıllardır o taraflara gitmek istiyordunuz.Belki bahane olur:)İnsanın elinde değilmiş onu öğrendimben ağlayanlara kıl olurdum
Çamaşırını katlarken bile ağlıyorum
![]()
Henüz deyilBeni tanıdı mı acaba
Bende seni seviyorumGelinsin sevmezsem hiç muhattap olmamÇok seviyorum demek
Bak gideceğim yeri bile sana bildiriyorum
![]()
Yok canım, öyleyiz.Estağfirullah, başımda 2 prenses var, çokda bisey anlamadım. Müsait olunca iyice tanışırız![]()
Sende öylesin![]()
Yok, nerden bakabilirim. Burda yeniyim henüzSen ondan daha iyi yaparsan ben bunu biliyorum:)Ayrıca rakiplerinin tariflerine baktın mı?
5 tarif eklendi ve çok fenalar![]()
MaşallahHenüz deyil
Önce kendimi tanıtıyım
43 yaşında, evli, 3 çocuk, 2 torun sahibiyim.
Evhanimiyim, almanyada yaşıyorum.
Bu şekil tanışırsak dahamı iyi olur sanki
Ben o hikayeleri çok dinledim kuzum artık inancım kalmadıSizde yıllardır o taraflara gitmek istiyordunuz.Belki bahane olur:)
Buraya bakabilirsinizYok, nerden bakabilirim. Burda yeniyim henüz
Tanıyacak kadar okumadım, hızlı hızlı okuyup beğeni bıraktımHiç zannetmiyorum
Geçmişi okudun hepimiz hakkında birşeyler kapmışsındır![]()
Hayırlısı olsun canım üzme kendini inşaallah herşey gönlünce olur:)Ben o hikayeleri çok dinledim kuzum artık inancım kalmadıgitsem bile bu benim için olmayacak bunu biliyorum
![]()
Teşekkür ederizTanıyacak kadar okumadım, hızlı hızlı okuyup beğeni bıraktım
Oysa ki tam senden beklenecek davranış :) Çok duygusalsın ki e çocuklara düşkünlüğünde malumİnsanın elinde değilmiş onu öğrendimben ağlayanlara kıl olurdum
Çamaşırını katlarken bile ağlıyorum
![]()
Biz bugün görüşmedik, bildirimi görünce merak ettimBen yazacaktım benden önce davranmışsın![]()
Henüz deyil
Önce kendimi tanıtıyım
43 yaşında, evli, 3 çocuk, 2 torun sahibiyim.
Evhanimiyim, almanyada yaşıyorum.
Bu şekil tanışırsak dahamı iyi olur sanki
Teşekkür ederim, bekliyorum bi kodu çeki düzen verin gelinAyy sonradan okunacağımızı bilseydik kendimize çeki düzen verirdik.
Hoş geldiniz bu arada başarılar dilerim yarışmada![]()
Hadi yaa, proyu nasıl aldınYok canım, öyleyiz.
Misâl ben, 7 kere yarışmaya katıldım bir bronz madalya kazanamadım. Yetmedi 8. ye katıldım
Pek aklî dengem yerinde sayılmaz
Tanışırız canım![]()
21 yıl bir fiil bekletilerer geçti imkanların dışında asla birşey istemedim ama sınanmam gereken şeyler varmış onu teçrübesini yaşamam lazımış diyelimHayırlısı olsun canım üzme kendini inşaallah herşey gönlünce olur:)
Kazen emmi, Ramazan sofraları yarışmasına katılımımda verdi.Hadi yaa, proyu nasıl aldın