• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
bizde yoldayız geliyoruz geçen Jelesec Jelesec ile yaş konuşuyoruz o girdiği yaşı sayıyo kadın kendini 2 yaş büyük söylüyor dedim düzgün söyle senin yüzünden benimde yaşım büyüyor :KK70:
:KK70: kız yaşa takılmam ben ya yeni yaştan gün alıyorsam o yaşı diyorum bitiyor, ayyy senin yaş kaç daha dünkü çocuksun :KK70:

Siz jelesec ile tanışıyor musunuz:KK45:Ayyy ne güzel:KK45:Kendi ve yaşı ile barışık arkadaşım:KK70:
ya seni yerim sen ne tatlısın :KK36: valla barışığım ya boşver yaş kilo bunlar kadına dayatılmış ... şeyler ben bak girdiğim yaşı söylüyorum neyse o arkadaş :KK70:bu arada reel de görüşemedik sosyal medyadan arkadaşız amme görüyoruz yaş beden tipleri :)))))))))))

Benim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.
vay be çok şanslısın yasmin,öpüyorum ellerinden kayınvalidenin :nazar:

Canım çok sık tartışıyorlar.Bana ters cevap veriyorlar.Özellikle biri:işsiz:O biri dediğim elinde düzleştirici geziyor.Ayna karşısından çıkmıyor.Becerikliler alıştırdım yalnız başlarına herşeyi yaparlar.Ama birine söylemesem aklına gelmez.Bıraksam yatağını bile toplamaz.
Kardeşleri ile sorun yaşıyorlar vs...
Ama şımarık,bencil değiller:)Öyle çok istekleri yok:)
Ne bileyim onlarda artık bir birey hayatımızı onlara göre devam ettiriyoruz..
o ters cevap verme dönem değiştiriyor dimi nevoş.sırayla geliyolar allahtan :confused: benim büyük ters olduğu zamanlarda küçük beni tutuyo annemi üzme diye.sonra küçük gıcıklaşıyo büyük ona kızıyo.sonra ben ikisine birden dönüyorum eşim bana kızıyo :KK70::KK70::KK70:

Back