Bizim okul haftaya açılıyorŞincük ben bu gece tek mi kalacağım, herifi işe yolladım diye sevinmiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim okul haftaya açılıyorŞincük ben bu gece tek mi kalacağım, herifi işe yolladım diye sevinmiştim![]()
Nevrestenin çocuklar haftaya başlıyor. Yarın 1ler başlıyor :)Şincük ben bu gece tek mi kalacağım, herifi işe yolladım diye sevinmiştim![]()
OlleyyyBizim okul haftaya açılıyor![]()
Anlaşıldı, merkez, tamam.Sen elini böğrüne koy yap tarifini![]()
Demek ki ikimizinde aynı tariflerde gözü varmışBen ilk beyti istedim o alindi dedi nevos sonra iskender dedi o da alinmisti. Sonra kiymalilar iptal olunca ben aldim iskender bosa ciktigi icin. Bu kadar skstrma nevosu :)
Ama birazdan eşim gelirse çıkarım:)Olleyyy![]()
O kesin kazen iptal etmese adanayada eyvallah demistim yaniAnlaşıldı, merkez, tamam.
Demek ki ikimizinde aynı tariflerde gözü varmış![]()
Allah ne verdiyse artık.O kesin kazen iptal etmese adanayada eyvallah demistim yani
Tamam, elimi bağrıma koyar, tarifimi yaparım.![]()
Bende çok yorgunum zaten, uyumaya giderimAma birazdan eşim gelirse çıkarım:)
Tamam öyle yaparız:)Bende çok yorgunum zaten, uyumaya giderim![]()
Sen mi iddialı değilsinYaa şimdi tariflere baktım.....
Pardon da...
Siz kafayı mı yediniz naptınız ulen![]()
5 tariften 1 tanesi bari iddiasız olaydı. Bu ne biçim görsel şov. Hiç hiç hoş değil bu yaptığınız. Hamilelerin olduğu bir platform burası
İddialı değildim zaten şimdi hiç kalmadı![]()
Hadi hadi senin tarifte onlar kadar iddialıYaa şimdi tariflere baktım.....
Pardon da...
Siz kafayı mı yediniz naptınız ulen![]()
5 tariften 1 tanesi bari iddiasız olaydı. Bu ne biçim görsel şov. Hiç hiç hoş değil bu yaptığınız. Hamilelerin olduğu bir platform burası
İddialı değildim zaten şimdi hiç kalmadı![]()
Hiç merak etmeyin siz.Koy bakalim elini bağrına
Nasıl bir tarif çıkaracaksın cok merak ediyorum
Benimkilerde bu yıl sabahçıDaha doğrusu kızlar sabahçıydı zaten oğlumda bu yıl sabahçı:)Bende sürekli okula gittiğim için bende sabahçıyım
6 da kalkacağız
![]()
Aynen canımÇok erken gidiyorlar yaa...
Biz nasil erkenden kalkip gitmişiz hayret
Sabah çalan alarm saati yok mu ? En siniri de oAynen canım
Kızlar yine alışkın oğlum nasıl kalkacak bilmiyorum![]()
Offf erken kalkmayı sevmiyorumSabah çalan alarm saati yok mu ? En siniri de o![]()
Aynen canım
Kızlar yine alışkın oğlum nasıl kalkacak bilmiyorum![]()
Bizim 2 devre canımOğlan kac yaşında?
Sabah 8:30da ders zili çalıyor ...
Taaaa 2:30a kadar...
12:00 13:00 arasi mola var...