Ne bileyim bu kadar becerikli olduğunuDaha once cagirmadinki geleyim:) bak bi geldik gelis o gelis:)

Artık bir yere bırakmayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim bu kadar becerikli olduğunuDaha once cagirmadinki geleyim:) bak bi geldik gelis o gelis:)
Estafirullah hayatim yapiyoz biseler tabi ama burda hepiniz isin uzmani olmussunuz valla:)Ne bileyim bu kadar becerikli olduğunu
Artık bir yere bırakmayız![]()
Ekibimiz çok becerikli maşaallahEstafirullah hayatim yapiyoz biseler tabi ama burda hepiniz isin uzmani olmussunuz valla:)
Selammm genç
Maşallah canımYürüyor canım şükür
Öğrenir daha annesi demekki kasları hazır değil üzme sende kendini![]()
Selammm genç
Yarın okul başlıyor. Heyecan ne alemde
Maşallah canımevet zamanı var demek ki. Biraz zaman geçsin, tekrar deneyeceğim
![]()
Canım boşta değildi
Ayy canım yaa maşallahSabahçı olacakmış ...sabahın köründe kalkacagim
Heyecandan zor uyudu yavrum:)))
Bende ilk gün istemiştim, sen beyti olur dedin amaCanım boşta değildi
_Bayankus_ ilk gün bildirmişti:)
Kıymalı tarifler iptal oldu ve o sırada bayankuş tarifini değiştirmek istedi ve iskender boşta kaldı bende tontriko'nun tarif gidince ve oda daha önce iskenderi istediği için ona önerdim:)
Ayyy ne karışık oldu![]()
Benimkilerde bu yıl sabahçıSabahçı olacakmış ...sabahın köründe kalkacagim
Heyecandan zor uyudu yavrum:)))
Ama o gün bayankuş senden önce almıştı tarifiniBende ilk gün istemiştim, sen beyti olur dedin ama![]()
Ben degistirirdim yaa keşke bi zile bassaydınHatta ben geçen dedim ya bayankuş'un tarifi yapıyorum:)O gün iskender yapmıştım:)Yani olay çok yeni senin tarifin vardı o sırada:)
Bu haksızlık olmazmıydıBen degistirirdim yaa keşke bi zile bassaydın![]()
Tamam, elimi bağrıma koyar, tarifimi yaparım.Bu haksızlık olmazmıydıYani tarifi olmayan biri var ve senin tarifin var:)
Ben önce kiim yazmış ona bile dikkat ediyorum:)
Şincük ben bu gece tek mi kalacağım, herifi işe yolladım diye sevinmiştimBenimkilerde bu yıl sabahçıDaha doğrusu kızlar sabahçıydı zaten oğlumda bu yıl sabahçı:)Bende sürekli okula gittiğim için bende sabahçıyım
6 da kalkacağız
![]()
Sen elini böğrüne koy yap tarifiniTamam, elimi bağrıma koyar, tarifimi yaparım.![]()
Ben ilk beyti istedim o alindi dedi nevos sonra iskender dedi o da alinmisti. Sonra kiymalilar iptal olunca ben aldim iskender bosa ciktigi icin. Bu kadar skstrma nevosu :)Bende ilk gün istemiştim, sen beyti olur dedin ama![]()