En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Karsilikli atistin mi?

Bende ole birine sacmalama dedim sadece : ( yedim banimi oturdum daa dun ozgurlugume kavustum burda
Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleee

tuce_tuce sen katilmiyon mu bu kategoriye? Ben bile katildim ya katill
Katılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun

Katılamıcam ki ben . Benim tarifim olaya uygun olmadı sonra bende o ara ban yedim sonra hevesim kaçtı canım sıkıldı biliyor musun
Ama tontriko 'nunda tarifi onay görmedi ve dün banı açıldı yeni tarif seçti ve bugün yaptıSen zaten yapmak istemiyormuşsun

Bana haddini bil dedi bende olur bilirim filan dedim . Sosyal ilişkilerim normal hayatta bu ara çok kötü karşı ve alt komşum ile küsüm. Burada da galiba ilişkilerim kötü ban yiyorum öyleee
Sacmalama yaw:) ne alakasi var:) ben kimseyle kavga etmem hazir cevapligim vardirda.. burda basiyolar bani... iliskilerle alakasi yok. Kimi geliyo araniyo hic cevap vermesek iyide bizimde nefsimiz var:) seytan durtuyo iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…