• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Napiyolar mesela:) anlatsana bi hayal edim su benim ufakligi:)
Canım çok sık tartışıyorlar.Bana ters cevap veriyorlar.Özellikle biri:işsiz:O biri dediğim elinde düzleştirici geziyor.Ayna karşısından çıkmıyor.Becerikliler alıştırdım yalnız başlarına herşeyi yaparlar.Ama birine söylemesem aklına gelmez.Bıraksam yatağını bile toplamaz.
Kardeşleri ile sorun yaşıyorlar vs...
Ama şımarık,bencil değiller:)Öyle çok istekleri yok:)
Ne bileyim onlarda artık bir birey hayatımızı onlara göre devam ettiriyoruz..

Halen ergenlikten çıktığın konusunda tereddütlerim var:KK70: ban yeme rekoru kırıyorsun:KK70:laf dinlemiyorsun :KK67: bir gittin mi 5 gün yoksun :KK70:
Iyide o 5-10 gun konusunu kazene ya da muneye sormak lazim:) benim gibi kadini hunlerce mahpus damina mahkum ediyolar.. cogu zamanda bana dis mihraklar tuzak kuruyolar yani:)))

Canım çok sık tartışıyorlar.Bana ters cevap veriyorlar.Özellikle biri:işsiz:O biri dediğim elinde düzleştirici geziyor.Ayna karşısından çıkmıyor.Becerikliler alıştırdım yalnız başlarına herşeyi yaparlar.Ama birine söylemesem aklına gelmez.Bıraksam yatağını bile toplamaz.
Kardeşleri ile sorun yaşıyorlar vs...
Ama şımarık,bencil değiller:)Öyle çok istekleri yok:)
Ne bileyim onlarda artık bir birey hayatımızı onlara göre devam ettiriyoruz..
Iki kiz zor:)) benim tek en kucuk ya diyolar ezcekler kizimi oglanlar:)) ya sen anlatinca cok sevimli geldiler aslinda simdi bana:))

Back