- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Allah yardımcı olsun ablacmBenimkiler ergen zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcı olsun ablacmBenimkiler ergen zaten![]()
Sağol canımAllah yardımcı olsun ablacm![]()
Sagol canisi
Bah sen cok guzel moral veriyonuz ha :)Bundan hiç emin olma.)Siz şimdi en kolay zamanlarındasınız![]()
Dost acı söylerBah sen cok guzel moral veriyonuz ha :)
O da dogru benim ergenligim zor gecmisti: ( dusunuyomda ben kendimin annesi olsam gebertirdim kendimi:)Dost acı söyler![]()
Ne yapayım ben şimdi kızları geberteyim miO da dogru benim ergenligim zor gecmisti: ( dusunuyomda ben kendimin annesi olsam gebertirdim kendimi:)
Napiyolar mesela:) anlatsana bi hayal edim su benim ufakligi:)Ne yapayım ben şimdi kızları geberteyim miBazen çok bunaltıyorlar
![]()
Benim kv yi anlatsam şükür namazı kılarsınızdaha kimseler gelmedi. Bakalım onlarda dertli mi ?
Nevreste
yasminsay
deynepnaz
@kaRamMell
@N e V a
@tuce_tuce
@can09e
@Elalis![]()
Canım çok sık tartışıyorlar.Bana ters cevap veriyorlar.Özellikle biriNapiyolar mesela:) anlatsana bi hayal edim su benim ufakligi:)
Yapıldı geliyor:)Tembeller
Bugün de kimse et yemeği yapmamış![]()
Halen ergenlikten çıktığın konusunda tereddütlerim varO da dogru benim ergenligim zor gecmisti: ( dusunuyomda ben kendimin annesi olsam gebertirdim kendimi:)
Iyide o 5-10 gun konusunu kazene ya da muneye sormak lazim:) benim gibi kadini hunlerce mahpus damina mahkum ediyolar.. cogu zamanda bana dis mihraklar tuzak kuruyolar yani:)))Halen ergenlikten çıktığın konusunda tereddütlerim varban yeme rekoru kırıyorsun
laf dinlemiyorsun
bir gittin mi 5 gün yoksun
![]()
Iki kiz zor:)) benim tek en kucuk ya diyolar ezcekler kizimi oglanlar:)) ya sen anlatinca cok sevimli geldiler aslinda simdi bana:))Canım çok sık tartışıyorlar.Bana ters cevap veriyorlar.Özellikle biriO biri dediğim elinde düzleştirici geziyor.Ayna karşısından çıkmıyor.Becerikliler alıştırdım yalnız başlarına herşeyi yaparlar.Ama birine söylemesem aklına gelmez.Bıraksam yatağını bile toplamaz.
Kardeşleri ile sorun yaşıyorlar vs...
Ama şımarık,bencil değiller:)Öyle çok istekleri yok:)
Ne bileyim onlarda artık bir birey hayatımızı onlara göre devam ettiriyoruz..
Yaptik valla daaaaa kazen aga yohTembeller
Bugün de kimse et yemeği yapmamış![]()
Tabi canım çok sevimlilerIki kiz zor:)) benim tek en kucuk ya diyolar ezcekler kizimi oglanlar:)) ya sen anlatinca cok sevimli geldiler aslinda simdi bana:))
Merakla bekliyorum ben :)Yaptik valla daaaaa kazen aga yoh
Neyi? Benimkini mi:)) valla beklentinizi yukseltmeyin:)Merakla bekliyorum ben :)
Genel tarifleri :)Neyi? Benimkini mi:)) valla beklentinizi yukseltmeyin:)