- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Sagolasin canim yaGeçmiş olsun tonrti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin canim yaGeçmiş olsun tonrti![]()
Bende tarih cekip eklicemBen keklerde unutmuşum, öyle yaptım. Bişey olmaz dedi.
Yaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).daha kimseler gelmedi. Bakalım onlarda dertli mi ?
Nevreste
yasminsay
@deynepnaz
@kaRamMell
@N e V a
@tuce_tuce
@can09e
@Elalis![]()
Allah bozmasın canım, karşılıklı anlayış çok önemliYaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).
Mesafemi bilirim ve korurum. Kimse bana karışamaz, bende kimseye karışmam.
![]()
Allah bozmasn imreniyorm boyle anlayışlı kaynanalaraYaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).
![]()
Allah bozmasın canım, karşılıklı anlayış çok önemli![]()
Amin canlarAllah bozmasn imreniyorm boyle anlayışlı kaynanalara
Muhabbetnz daim olsun canm
Benim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.Ben kaynanyla otursam önce eşim delirir![]()
![]()
Ah işte ne güzel yaaa benmki arsayı bos bulup at koşturmuş vallaBenim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.
Sağol canımdimi ama
Niye, vermem benim o
Senin temizlik bu gidişle 3 gün 3 gece sürecege benziyor
kolay gelsin ben gecende yaptım, halılar da yıkanmıştı serdim. Dün de evi sildim supurdum. Bugün de ufak tefek işler yaptım. Yemek yapcam
Aksama ne yemeginiz var ?![]()
Sağol canımOh oh maşallah Allah kolaylık versin![]()
Geçmiş olsun canımBaslamstm birden nolduysa usutmus gibi terledi mi? Ne bilimki.. yaptimda o sirada tarih yazmayi unutmusum kabul olur muki: (
Maşaallah canımYaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).
![]()
Cinayet sebebiBen kaynanyla otursam önce eşim delirir![]()
![]()
Sagol canim anca yatakta bogusuyoruz uyumuyo:)Geçmiş olsun canım![]()
Yapan yine yapıyor canım senin kayınvaliden çok iyi kalpliymişBenim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.
Aman iyi olsun uyumasınSagol canim anca yatakta bogusuyoruz uyumuyo:)
Tam dayaklik ha:))gece cektirecek bana belli ama:)Aman iyi olsun uyumasın![]()
Bu havalara hiç güven yok çabuk hasta olabiliyorlar.Yaşları küçük olunca daha çok hasta oluyorlarTam dayaklik ha:))gece cektirecek bana belli ama:)
Ortanca 3,5 yasindaki hasta oldu ayakta atlatti sukur ama bu kizi teyet gecmedi maalesef:)Bu havalara hiç güven yok çabuk hasta olabiliyorlar.Yaşları küçük olunca daha çok hasta oluyorlar![]()