• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).
Mesafemi bilirim ve korurum. Kimse bana karışamaz, bende kimseye karışmam.
:işsiz:
Allah bozmasın canım, karşılıklı anlayış çok önemli:KK15:

Yaklaşık 14 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem ile ve artık görümcem de benim altımda oturuyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık (Allah bozmasın).
Allah bozmasn imreniyorm boyle anlayışlı kaynanalara (:
Muhabbetnz daim olsun canm

Ben kaynanyla otursam önce eşim delirir :KK70: :KK70:
Benim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.

Benim kayınvalidem, İstanbul’dan Sakarya’nın bir köyüne gelin gelmiş. Şortu çıkarmış, şalvar giymiş.Çok çekmiş kaynanasından senelerce, ayrı ve uzağında oturmasına rağmen. Ve oğlu olduğunda büyük yeminler etmiş. Ben bu yaşadıklarımı, gelinime yaşatmayacağım diye. Allah razı olsun, yaşatmadı da.
Ah işte ne güzel yaaa benmki arsayı bos bulup at koşturmuş valla
Çok sanslisnz

:KK53:dimi ama

Niye, vermem benim o:sinirli:

Senin temizlik bu gidişle 3 gün 3 gece sürecege benziyor:p
kolay gelsin ben gecende yaptım, halılar da yıkanmıştı serdim. Dün de evi sildim supurdum. Bugün de ufak tefek işler yaptım. Yemek yapcam:KK59:

Aksama ne yemeginiz var ?:cool:
Sağol canım:KK60:Bugünlük bitirdim:)
Benim halılar daha yıkamaya gidecek:)Seninde ellerine sağlık:KK200:

Maşaallah canım:KK200::nazar::nazar::nazar:

Yapan yine yapıyor canım senin kayınvaliden çok iyi kalpliymiş:nazar:

Back