- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Doğruluk Payinin Olduğuna Inaniyorum. Yeşil Sebzelerde Potasyum,folik Asit ,magnezyum Gibi Birçok Minaral Var. Bunlarda Hücrelerin Yenilenmesini Sağliyo. Benim Eşim Vejeteryan .ben De Biraz Otla Beslensem Desenize Kizlar Müjdem Yakindir.
artık ne yiyeceğimi şaşırdım valla her şey hormonlu. balkona bu gidişe bostan kurucam bide bodruma tavuk atarım .hem yumurta hem et. yeterya .artık vitamin hapı kullanmaktan ülser oldum valla .
öyle canım valla eskiden böyle hamilelikte sorun olmazmış patır patır doğururmuş annelerimiz düşük neymiş pek duymazlarmış hastalıklar da arttı hep üreticilerin aç gözlülüklernden dünya mahvoluyor yahuuu
evet aç gözlülüklerinden böyle yapıyorlar. yazık hepimizin sağlıklarıyla oynuyorlar. herşey hormonlu. hiç doğan birşey kalmadı. insanlar bile hormonlu naniknanik
aynennnn yakında zaten klonladıkları insanları piyasaya sürüp yeni bir türle dünyayı yönetecekler bizlerin sonu geliyor herhaldeee:1no2::roflol:
bu arada çiğ ete dokunmayın kızlar. bu toxoplazma denilen illet çiğ ete dokununca bile geçiyormuş aman aman. sırf bu yüzden tek kullanımlık eldivenlerden aldım.
ben kirmizi eti zaten cok sevmem balik ve tavuk severiz esim ve ben...sebzeyi severim fakat onuda esim sevmez ama keske gercekten olacak olsa hergun sebze yerim!!!!!!