Kirli sepetinden alınan havlu

Havluyu sepete attınız niye yerine başka havlu koymadınız ? Klasik erkek yani yapar böyle şeyler ayrıca adam çok uyumluymuş bence 3 kere banyo yapmış . Sizde ne kadar huzursuz uyumsuz kavgacısınız . İnsan gibi konuşmak yerine cinnet geçirdim şu bu nasıl tavırlar böyle basit konuda

Sizde de var biraz banyoda havlu yok, adama havlu al bak duşa girerken demek yok. Sanki adamla uğraşmak için bilerek yapmışsınız gibi duruyor. Kavga için bahane aramışsınız. Böyle niyetiniz üzüm yemek degil de bağcıyı dövmek gibi. Adam da helal 3 kere yıkanmış.

Siz kirlileri nereye atıyorsunuz

Kusura bakmayın derdiniz bana çok komik geldi. Ay haklısınız tabi ama beni çok güldürdü nedense ah şu erkekler

Defalarca insan gibi konuştum ve şöyle söyliyim eşime duş jeli ve şampuan kullanmayı ben öğrettim diyim gerisini siz anlayın, 30 yaşında bi insanı eğitmel takdir edersiniz ki kolay olmuyor, uyumsuz kavgac huzursuz herşey oluyorsunuz bi yerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…