Gülün tabiki ben olsam bende gülerdimKusura bakmayın derdiniz bana çok komik geldi. Ay haklısınız tabi ama beni çok güldürdü nedense ah şu erkekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülün tabiki ben olsam bende gülerdimKusura bakmayın derdiniz bana çok komik geldi. Ay haklısınız tabi ama beni çok güldürdü nedense ah şu erkekler
Bir yerden sonra komik geliyor yorumlarınızEvet tıpkı benim kasten yaptığım gibi.
Zorbalığa ve kontrolcülüğe tahammülüm yok.
Böyle havluyu yıkamaya koyup yerine temizini asmayanlara, tuvalet kağıdını bitirip yenisini koymayanlara sinir olurum. Kirli sepetine attıysanız yenisini yerleştirsene. Adam ıslak ıslak çıkmış bir bakıyor havlu yok.Sizde de var biraz banyoda havlu yok, adama havlu al bak duşa girerken demek yok. Sanki adamla uğraşmak için bilerek yapmışsınız gibi duruyor. Kavga için bahane aramışsınız. Böyle niyetiniz üzüm yemek degil de bağcıyı dövmek gibi. Adam da helal 3 kere yıkanmış.
Hani koymadın tamam da uyar değil miBöyle havluyu yıkamaya koyup yerine temizini asmayanlara, tuvalet kağıdını bitirip yenisini koymayanlara sinir olurum. Kirli sepetine attıysanız yenisini yerleştirsene. Adam ıslak ıslak çıkmış bir bakıyor havlu yok.
Çok titiz bir abimizmişMerhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
Böyle şeylere takılıp sinir olmana gerek yok alır yerine koyarsın bitti gitti. Ya da seninde savunduğun üzere kirli seperinden alır kurulanırsın takılma sakin olBöyle havluyu yıkamaya koyup yerine temizini asmayanlara, tuvalet kağıdını bitirip yenisini koymayanlara sinir olurum. Kirli sepetine attıysanız yenisini yerleştirsene. Adam ıslak ıslak çıkmış bir bakıyor havlu yok.
Çoook teşekkür ederimKocana havlu verseydin havlu niye yok diyen arkadaşlar, orada o an havlu olmayabilir. Sonuçta konu sahibi otelde kat sorumlusu değil. O an yoktur, bu çok normal. Eşinin pis havluya mı kurulanması gerekiyor? Orada havlu yoksa yeni havlu almaya akli melekeleri yetmiyor mu? Erkeklerin banyoya havlu koyma yetileri yok mu? Kadın olmanıza rağmen ne çok ataerkil kafa varmış burada.
Bazen eşim bornozunu almadan duşa giriyor, bana seslenip getirmemi rica ediyor. Bunu da akıl edebilir mesela.
Pis havluya terli atlete kurulanmayı normal kabul edip konu sahibini suçlayanlar var ciddi ciddi.
Mesela banyoya girmeden evvel askıya bir baksa görecek ki bornozu kirlide.Böyle havluyu yıkamaya koyup yerine temizini asmayanlara, tuvalet kağıdını bitirip yenisini koymayanlara sinir olurum. Kirli sepetine attıysanız yenisini yerleştirsene. Adam ıslak ıslak çıkmış bir bakıyor havlu yok.
Böyle havluyu yıkamaya koyup yerine temizini asmayanlara, tuvalet kağıdını bitirip yenisini koymayanlara sinir olurum. Kirli sepetine attıysanız yenisini yerleştirsene. Adam ıslak ıslak çıkmış bir bakıyor havlu yok.
Bir animi anımsattınız. Yeni evlenmiştim eşim "duşa gireceğim bana temiz don ve atlet çıkartır mısın?" dedi. Ben şok! Allah Allah kendi alamıyor mu? :)Siz niye adamın bornozunu akınca oraya kullanması için bir havlu koymadınız?
Standart erkek saftirikşiği. Herşeyi eline vereceksin. Bu kadar ainirlenecek bir şey yok. Kaldı ki maşallah sözünğzden çıkmamış 3 kez duş almış :))
Yoğğğk gadın gısmı koyacak havluyu tuvalet kağıdını değiştirecek.Mesela banyoya girmeden evvel askıya bir baksa görecek ki bornozu kirlide.
Gidecek temiz bir havlu alıp öyle girecek.
Orası ev, otel değil. Kadın da kat görevlisi değil. Bir zahmet havlusunu da alsın. Havlu ya bu, ne kadar zor olabilir?
Havluyu alacak, banyoya öyle girecek. 5 yaşında çocuk bile yapar bunu.
İnadına yapiyolar benimki aynı cinnet gecirtiyolar evde bana bogasim geliyor ben manyakmisim öyle dediler doktora gittim,ilaç kullanıyorum ama hala cinnetin esigindeyim cildirticaklar sonunda pislikleriyleMerhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Ölür müsün öldürür müsün? Vallahi sinirlerim zıpladı. Yine tartışma ve 3. Kez duşa girdi ve ben havlu verdim.neden böylr oluyor anlamıyorum.inadına mı yapıyor beni delirtmel mi istiyor?
çok üzgünüm beni en iyi sen anlarsın ne diyim Rabbim yardımcımız olsunİnadına yapiyolar benimki aynı cinnet gecirtiyolar evde bana bogasim geliyor ben manyakmisim öyle dediler doktora gittim,ilaç kullanıyorum ama hala cinnetin esigindeyim cildirticaklar sonunda pislikleriyle
Aminn amiiinnnnn,delirmeden ins.,Ğ
çok üzgünüm beni en iyi sen anlarsın ne diyim Rabbim yardımcımız olsun
Birini duşa 3 kere sokmak gözümde canlandırdığımda daha komikBir yerden sonra komik geliyor yorumlarınız
3 kez duşa sokacak kadar insanlara karışıyorsa yapıversin valla.saçınıda şampuanlayıp sırtınıda sabunlasın mı?
kazık kadar adam havlusu yoksa kendi alsın farketmeden girdiyse isteyiversin.
hizmet sektöründe mi çalışıyor bu kadın.
Merhabalar, çok sinirliyim ve hemen konuya giriş yapıyorum. Eşimin havlusunu ve bornozunu kirli sepetine atmıştım ve duşa girdi bende ne ile kurulandın dedim sordum ve öğrendim ki kirli sepetinden alıp kurulanmış tabiki cinnet geçirdim tartıştık ve tekrar duşa soktum bana diyor ki sen çok takıyorsun sakin ol bak tekrar yıkandjm ne var halloldu falan.. he bir de üstümden çıkardığım terli atletime mi kurulansaydım diyor bende dedim o terli atlet bile kirli sepetinden aldığın havludan iyidir falan neyse ikinci kez duşa girince havlu vereyim dedim demez mi üstümden çıkardığım kirli atlete kurulandım sen öyle dedin diye.
Patlama oldu o zamanDefalarca insan gibi konuştum ve şöyle söyliyim eşime duş jeli ve şampuan kullanmayı ben öğrettim diyim gerisini siz anlayın, 30 yaşında bi insanı eğitmel takdir edersiniz ki kolay olmuyor, uyumsuz kavgac huzursuz herşey oluyorsunuz bi yerden sonra
Biri benim şahsi havlumu alıp yıkamaya atıyorsa haber vermesi gerekir. Belki girdi aceleyle bakmadı fark etmez ki.Mesela banyoya girmeden evvel askıya bir baksa görecek ki bornozu kirlide.
Gidecek temiz bir havlu alıp öyle girecek.
Orası ev, otel değil. Kadın da kat görevlisi değil. Bir zahmet havlusunu da alsın. Havlu ya bu, ne kadar zor olabilir?
Havluyu alacak, banyoya öyle girecek. 5 yaşında çocuk bile yapar bunu.