- 20 Eylül 2011
- 2.191
- 0
canım bende senın gıbıyım aynı hamıs oldm işten cıktım yemek kartımı 280 tl yuklenıordu ben yıyemedıgım ıcın hep onlarla ındıırmdeyken camasır deratrjanı seker cay wc kagıdı v.s gıbı bozulmıcak ıhtıyaclardan bolca gordum bebek bezıde al dedım kayınvalıdemde almadım (indirimde olmadıgı için ve hangısı daha ıyı bebek ıcın bılmedıgımden ) ama o sekilde bı ımkanın warsa al at kenarya hıc elıne yapısmaz esınede destek olmus olursun ben cok rahatım suan detarjandan sekerım bıttı ama daha calıssaydım yıyemedıım yemek fısını alırdım daha bu tarz seyler bırıkım yapmak ıstıorsan ılk maasnı alınca bırıktırcegın bı kısımı yokmus saymak bırde alısverıs yaptıgnda kalan bozukları kumbaraya atmakta cok yararlı bırkımın azı cogu olmaz dıe duşünüyorum
farmasıcıgım ne kadarda dogru soledın walla bu işleri cok ıyı bılıorsun benımde basıma bısıy geldı ama bu tarzda deıl bende alıcam onları gerı baska sekılde alıcam aam alıp yerıne koycam madem ole burda bunu okumamda cok ıyı oldu alıstırmamak gerkıor kayınvalıdem hep soler dedgın gıbı onemlı bı durumda cıkartmak en mantıklısı
canım kumbaram var evde eşimin cebinde ne kadar bozuk bulursam alıyorum yada para üstü falan getiriyo masaya koyuyo hemn kumbaraya öyle 1 aydır bu uygulamayı yapıyorum 100tl olmuş bile
canım ben hemen çıkarıp vermedim annemden borç aldım dedim hani ona aldırıp yerine koyucaktım ama annem sağ olsun pot kırdı bende açıklamak zorunda kaldım çok utandım ama napiiim