Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende çarşamba günü gittim malum hırsızlar dolanıyo bikaç kuruş birimişim vardı bende bankaya koyum korukuyorum dedim 2 tane otomatik ödeme talimatı verdiğimde işlem ücreti almayacakmış 6 aya bir kesiliyomuş bende cep tellerimizi yapcam işte 250 ve fazlasında banka onu elma hesabına atıyomuş fon alıyomuş ama istediğinde çekebiliyomuşssun sana azda olsa getirisi oluyomuş ama benm için gerek yok faiz gibi oluyo sanki vadesiz hesap açtırdım kız illa vadeli olsun dedi yok dedim nese açtık bir ayakadar gelir dediler paracard işte geldiğinde otomatik talimat vercem
karanfilce ??? farmasi??? bi fikriniz varmı??
günaydııııınnn....
nerelerdesiniz ya arkadaşlar....dünden beri sessizlik bürüdü buraları....
BİRİKİM LİSTESİ | ||||||||||
KK NİCK | TL | ÇEYREK ALTIN | CUMH. ALTINI | YARIM ALTIN | GR ALTIN | DÖVİZ | BİLEZİK gr | birikim zamanı | bildirim yapanlar | |
farmasi | 5600 tl | 2 | 2011 nisan | tamam | ||||||
ececikkk35 | 2500tl | 9 | ||||||||
arcak81 | 125 tl | 3 | 1 | 2 | 30 gr | |||||
başıyazmalıkız | 1470 tl | |||||||||
deren1907 | 1100tl | 3 | 3gr | |||||||
gökyüzündedans | 3 | |||||||||
nazende_87 | 2 | 5gr | 20 dolar 30 euro | 90 gr | ||||||
mandalina01 | 1 | 7 gr | 19.08.2011 | |||||||
sunny66 | 11 | 2 | 6 gr | 2011 TEMMUZ | ||||||
ladyfog | 250 tl | 5 | 1 | 10 gr | ||||||
joeyfun | 50 tl | |||||||||
xxtalyaxx | 5 | 10 | 2011 ağustos | |||||||
yusum | 1 | 7 | 1 | 2011 temmuz | ||||||
sevimsiz_25 | 15 tl | 1 | ||||||||
gulayb | 1300 tl | 2 | 1 | 1 | 84 gr | |||||
LPGLİ_FERRARİ | 7 | 6 | 1 | |||||||
yasemin1989 | 5 gr | |||||||||
orchidea | 5 gr | |||||||||
meyraa | 2 | 1 | 2011 eylül | |||||||
karanfilce | 600 tl | 19.5 gr | ||||||||
twent | 2 | |||||||||
KaRaLaHaNa | 300 tl | 25 gr | ||||||||
DoLuNaY | 8 | |||||||||
YenidenDogdum | 100 tl | |||||||||
parlayanyildizim | 9 | 1000 euro | 70 gr | 2011 şubat | ||||||
Jennifer | 7 | 3 | ||||||||
nisa_86 | 2 | 38 gr | 2010 | |||||||
gzmnc | 100 euro | 18.10.2011 | ||||||||
moondance | 4 | 18 | 30 gr | 75 gr | ||||||
miska | 8100 tl | 1 | 20 gr | 02.Haz.11 | ||||||
grhshr | 40 tl | 1 | 20 euro 4 dolar | 15.10.2011 | tamam | |||||
s_beyazkaranfil | 24 gr | |||||||||
darkseaa | 8 | |||||||||
Sineray | 80 tl | 1 | 10 gr | |||||||
senaysenay | ||||||||||
sincera | 150 tl | 9 gr | ||||||||
mucok | 4 | 4 gr | tamam | |||||||
oz_lem_ | 2 gr | tamam | ||||||||
merhaba meyracım nasılsın ? güzel bir haftasonu dileğiyle...
farmasicigim kasım aynı bıldıırmını ozelden msj attım san ıslıcen dımı onu
kızlar ya su ceyrek altının kucugu 60 tl olan urunu sabırlsılzıkla beklıorum 60 sa alıcam walla cok merak edıorum ama bızım burda 65 felan bulur yıne off off :2:
merhaba canım, iyiyin sen de afiyettesin inşaAllah
altın işine girdim ya,heyecanlıyım biraz :) çeyrek biriktirme işini bıraktım bu aydan itibaren bankamda altın hesabı açtım...gr altın biriktireceğim :)
cnm kasım bıldırımınıde yaptım ya erken kapattım kasım bırıkımını onu sormak ıstedım silmedın dimi die yada ozelden msj gordunmu anlamaıdnda
zaman ne çabuk geçiyor.....daha dündü sanki, ekim ayı bildirimini yaptığımız zaman... ne çabuk geçti bir ay...ömür de su gibi akıp gidiyor....Rabbim hayırlısıyla,hakkını vererek,şükrünü bilerek yaşamayı nasip etsin cümlemize....
merhaba canım çok şükür iyiyim.
bu ay mutfak harçlığımdan 200 tl artırdım.
bu ay malum kurban bayramı idi biraz da tatile çıktık ve oralarda eşim harcadığı için bir de bu ay kendi annem olsun kayınvalidem olsun evimin bazı pazar ihtiyaçlarını görmüşler sağolsunlar ben okuldayken .
o nedenle doğal olarak pek para harcamadım
ama kendi arabamın 450 tl kaskosu
150 tl zorunlu trafik sigortası
200 tl de 5000 km bakımı için servise girdi onun için.
bunların da ödemesini eşime taksit taksit yaparım artık
zaten 150 tl zorunlu trafik sigortası ödemesini yaptım bile... çok şükür.
dün ttnet tarife değişikliğ nedeniyle 24 ay taahhüt ettiğim diğer kampanyayı sonlandırdığım için ttnnet borcum 188 tl gelmiş sağolsun onu da eşim üstlendi
önümde şimdilik 450 + 200 = 650 tl lik taksitli bir ödeme var eşime vereceğim sorun yok
benden parasal havadisler böyle
maşallah sana canım...
ödemeleri yapacak bir eşe sahip olmak,şükredilecek şeylerin başında geliyor galiba...
benim de eşimden Allah razı olsun. evin,arabanın bütün ödemeleri,faturaları onda.... üstüne üstlük arada harçlık verme,benim özel harcamalarımı yapma görevini de üstlenir... :) ben aylık gelirimden sadece çocukların yuva ve okul aidatını ödüyorum,gerçi aramızda kalsın ,onu da çoğu zaman eşim hallediyor :) herşey karşılıklı aslında sen karşındakinden esirgemezsen o da senden esirgemez... baya bir borcumuz (borç sabit tl., faiz işlemiyor elhamdülillah ve aldığımız kişi ne zaman olursa o zaman ödersiniz dediği için rahatız) var işyeri almamızdan dolayı... birlikte biriktirip o borcu bitirince, sıra benim hayalim olan, şehrin göbeğinde bahçeli müstakil eve gelecek, diye bekliyorum :)
çok teşekkürler canım ve de çok doğru söylüyorsun herşey elbette karşılıklı iyi niyete bakıyor.
inşallah hayalindeki eve kavuşursun
hayaller kurmadan da birikim olmuyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle beraber hayallerimizdeki güzelliklere kavuşabilmek dileğiyle...
merhaba canım çok şükür iyiyim.
bu ay mutfak harçlığımdan 200 tl artırdım.
bu ay malum kurban bayramı idi biraz da tatile çıktık ve oralarda eşim harcadığı için bir de bu ay kendi annem olsun kayınvalidem olsun evimin bazı pazar ihtiyaçlarını görmüşler sağolsunlar ben okuldayken .
o nedenle doğal olarak pek para harcamadım
ama kendi arabamın 450 tl kaskosu
150 tl zorunlu trafik sigortası
200 tl de 5000 km bakımı için servise girdi onun için.
bunların da ödemesini eşime taksit taksit yaparım artık
zaten 150 tl zorunlu trafik sigortası ödemesini yaptım bile... çok şükür.
dün ttnet tarife değişikliğ nedeniyle 24 ay taahhüt ettiğim diğer kampanyayı sonlandırdığım için ttnnet borcum 188 tl gelmiş sağolsun onu da eşim üstlendi
önümde şimdilik 450 + 200 = 650 tl lik taksitli bir ödeme var eşime vereceğim sorun yok
benden parasal havadisler böyle