Kirli Çıkılar )))

benimde 800 liram var.dün düşüşü görünce böyle devam eder sandım 100,23 ten almadım :18: bugün 102.50 lira..ne yapsam beklesemmi alsammı ?

canım ben de almayı düşünüyorum ama dediğim gibi beklemedeyim... bence 102,50 alım için yüksek bir rakam... üstelik düşüş beklentisi var piyasada...bekleyip görelim... ama tabi çıkmaya devam da edebilir.... piyasalar karışık ne zaman ne olacağı belli değil... gerçi ben altın için söyle düşünüyorum,yüksek bile olsa uzun vadede kullanmlayı düşünmediğim için biraz daha bekler iyice yükselince bozarım...her halukarda zarar etmem.....:KK19:

canım ben de almayı düşünüyorum ama dediğim gibi beklemedeyim... bence 102,50 alım için yüksek bir rakam... üstelik düşüş beklentisi var piyasada...bekleyip görelim... ama tabi çıkmaya devam da edebilir.... piyasalar karışık ne zaman ne olacağı belli değil... gerçi ben altın için söyle düşünüyorum,yüksek bile olsa uzun vadede kullanmlayı düşünmediğim için biraz daha bekler iyice yükselince bozarım...her halukarda zarar etmem.....:KK19:

benimde her an ne yapacağım hiç belli olmaz onun için uzun vadade değilde kısa vadede karlar yapmak istiyorum :KK1: inşallah düşerde bizlerde alım yaparız :KK19:

ayy ne güzel herkes altın hesabı açtırıyo.bizimde var ama ordan işlem yapmıyorum ben.kendim ayrı açayım diyorum ama bi türlü bankaya gidip yapamadım bide bu aralar sıkışığız.inşallah en kısa zamanda ben açarım.hayırlı olsun hesap açanlara ve altın alanlara

ne kadar çok gelgit yaşıyor ya altın.
sabahtan beri anlık takip ediyorum,yerinde durmuyor.
hayırlısı bakalım...

:KK45::KK45::KK45:

ya arkadaşlar,şimdi ben aylık kumbara birikimleriyle çeyrek,yarım,cumhuriyet alıyordum iki aydır... ama dün itibariyle,hem gel-git, al -aldır, angarya iş nedeniyle hem de evde saklama veya kasaya koyma riski nedeniyle birikimlerime bankadan gr altın alarak devam etmeye karar vermiş bulunuyorum... bilmiyorum iyi mi kötü mü yaptım farmasiciğim....:KK6:
canım bankadan vadesiz altın hesabı açmak güvenlik ve hızlı işlem yapabilmek adına daha mantıklı hayırlı olsun bitanem.:KK19:

farmasıcıgım bu ay bırıkmlerım bıraz vasat malum pazara bı yere cıkamıorum ay sonuna cok war ama 30 kasımda sezaryanla dogumum war o yuzden bugun tum odemelerımı yapıcam bu gune kadar ne bırıktırysem ozelden msj atcam aralık ayındada artık ayı doldururu bırıkımlerımı paylasarım bu ayı erken kapatcam napalım artık

farmasıcıgım bu ay bırıkmlerım bıraz vasat malum pazara bı yere cıkamıorum ay sonuna cok war ama 30 kasımda sezaryanla dogumum war o yuzden bugun tum odemelerımı yapıcam bu gune kadar ne bırıktırysem ozelden msj atcam aralık ayındada artık ayı doldururu bırıkımlerımı paylasarım bu ayı erken kapatcam napalım artık
canım şimdiden hayırlı olsun bebeğin :KK55: ikinci mi? kız mı? erkek mi? ben de önümüzdeki yıl düşünüyorum da 3. yü :emir_bebek: bu kadar iş ve yoğunluk arasında bi bebek eksikti diyenlere inat (yani kendime :KK6:)

canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.
birikimlerin de bereketli olsun.:KK19:

ne oluyor bu altına yahu :KK57:
Ama bir yerde bir yorum okudum 2012 sonunda altının gramı 200tl olabilir diyordu :KK76: Belki doğru bir yorum değil bu ama olsun, bunun olabilme ihtimalinin konuşulması bile güzel :KK1:

ne oluyor bu altına yahu :KK57:
Ama bir yerde bir yorum okudum 2012 sonunda altının gramı 200tl olabilir diyordu :KK76: Belki doğru bir yorum değil bu ama olsun, bunun olabilme ihtimalinin konuşulması bile güzel :KK1:

evet canım bende buna benzer yorumlara denk geliyorum.
12 de tavan yapacağı söyleniyor...

bu gramla beklemek ne çıldırtıcı bişey....
ons yerlerde dolar çıkıyor. ons çıkar dolar düşer. bekle ki gram yerinden kıpırdasın.

Son düzenleme:
canım şimdiden hayırlı olsun bebeğin :KK55: ikinci mi? kız mı? erkek mi? ben de önümüzdeki yıl düşünüyorum da 3. yü :emir_bebek: bu kadar iş ve yoğunluk arasında bi bebek eksikti diyenlere inat (yani kendime :KK6:)

Maşallah cnm sana ılk bebegım benım hayırlısıyla kızım olcak bunu atlatımda bakalım belkı dusunurum ıkı ucuyu dogum korkutuyor gozumu

canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.
birikimlerin de bereketli olsun.:KK19:

tşk ederim canım takip edemesem de muhakak bıldıırım bırıkımlerımı kasım brıkımım msj attım allah bereketını versın ınsallah cumelmızınkını erken kapatım kasımı ama daha bırıktırırsem aralıga devır eder onunla bı sayarım artık

tüm öğretmen kardeşlerim.
hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun.
ellerinizden öperim....

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

borcluu geldıı hanımmmm
ben bu ay naptım sormayın bılmıyorumm
en sonunda taksıtle gr gr altın alıcam bı cuval
en azından onları oderım
naptım ben allahım ya
borclandım ben gene

herkese günaydın ..
buradaki altın takiplerini okuyunca aklıma 3 sene önceki kendim geliyor..
ilk evlendiğimizde 500 gram altınım vardı ..o günün parasıyla 16 000 tl filan ediyordu ..
araba almayı düşünüyorduk ama altın çıksın da tam istediğimiz gibi bir şey alalım diyorduk..
bir sene boyunca altınla yatıp altınla kalktık ..mesela 1 tl artardı yuppiiiii diye sevinirdik sanki çok bir kazanç elimize geçmiş gibi ..
şimdi satsam o altınlarla nerdeyse o zamanın 3 katı param olacakmış ..ne kadar hızlı arttı son 2 yıl içinde altın yaaa..
bizim zamanımızda bekledik bekledik adam gibi artmadı ,mecbur düşebilir diye sattık altınları araba aldık ..
araba çok işimize yaradı iiki almışız ama düşünüyorum da şimdi satsak köşeyi dönmüştük :))
zor iş gerçekten kendimden biliyorum ..insanı bağımlı yapıyor ..sürekli nette finans sayfalarını ,yorumlarını okurdum ..
hey gidi günler hey..
ALLAH herkesin yardımcısı olsun

tüm öğretmen kardeşlerim.
hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun.
ellerinizden öperim....

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Siteye girince aklıma Farmasi GELDİ :)
Önünüz de saygıyla eğilerek Farmasiciğim senin ve topic te adını bilmediğim diğer öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutluyorum. :KK71::KK42:

X