- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
kızlar valla harikasınız hepimizin paracıkları bereketli olsun.allah keselerimize zeval vermesin..nasıl sıkı takip ediyorsunuz valla hayran kalıyorum.ben annem usulü yapıyorum düşükse yap bi çeyrek-at kenara-ve unut
ben bişey sormak istiyorum parasını değerlendiren arkadaşlara,paracıklarımızı biriktirdik mesela kimin ne hedefi var ? şu kadar liram oluncaya kadar biriktiricem şunu alıcam diyeniniz varmı (arsa araba ev vs..)geleceğe dair birikimlerinizi değerlendirme konusunda hayallerinizi merak ettim
hepimize altıncıklarla dolu günler diliyorum
benim hayalimdeki evi çok şükür aldık daha geçmedik içine ama ,ilk etapta içine girmek ,istediğim gibi evimi yeniden döşemek ,onun dışında eve geçtikten sonra şöyle ii bir araba ,bizi on sene götürecek bir araba almak istiyorum ,volvoyu çok seviyorum mesela ..bunu da aldıktan sonra eşimle beraber tek hayalimiz dünya turuna çıkmak ,her izinde farklı bir ülkeye gitmek ,umreye hacca gitmek ..ev ve araba işini hallettikten sonra zaten hayata dair bir hayal kalmıyor ,ondan sonra paso gezeceğiz inş ,paramızı gezmeye harcayacağız.