Giyim ve ayakkabı 77
Faturalar 807.5
Ulaşım 20 TL
Kişisel gelişim 25.tl
Gün parası 100.0 tl
Sigara 22.5 tl
tofita'nın bezi 44 tl
Gıda Market 50 tl
Sağlık 15.0 tl
Gezmece 25 tl
birikim 100
illaki bu uygulamada kacan olmuştur dıye dusunuyorum
1400 - elimde kalan suanda 21 ekim 115 tl idir
,
Şimdilik böyle oslun dur hemen indirim programı
hayırlı cumalar arkadaşlar
hayırlı cumalar
arakadaşlar uzun zamndır yazamıyordum
çünkü birikim yapamıyordum eşim iki aydır işten ayrılmıştı.
şimdi işe girdi ve maaşı da oldukça iyi olacak ama 1 seneliğine ayrı olacağız ben yazın tayin isteyebileceğim ancak.
ben kendi evimizi idare edeceğim fatura kira aidat falan aşkım annesinde kalıyor zaten onun kira vs derdi yok kenara 2000 lira ayırabilecek belki 2500
ben de ek dersimi kenara ayırayım diyorum yani ortalama 3000 lira kenara ayırabileceğiz
yazın elimizdeki altınları bozdurup birikimimizi de ekleyip ev almayı planlıyoruz
eylül ve ekim ayı içinde toplam 4 gram ancak alabildim.
toplam bu topiğe takılmaya başladığımdan beri
2 çeyrek
5 gram altın
90 gram bilezik
20 dolar
30 eurom oldu
allah bereket versin dövizlerden eşimin haberi yok. ev alırken ona sürpriz yapacağım
ben de beklemedeyim canım
dur bakalım
hayırlısı dediğin gibi.
sen al-sata başlayacak mısın
ne düşündün
geçen sormuştun ya
benimde şu an itibariyle ay sonuna kadar yani bayram arefesinde alırız sanırım maaşı o zamna kadar 150 tlm var tam olarak.
bu ay hiç bişiy almadım kendime.
200 ayrımıştım sadece 50 tl harcamama oldu.
dün akşam arkadaşıma gittim tabisi eli boş olmaz 15 tl bayıldım:)
ay kuruş kuruş tutmakta bazen yoruyor insanı.
ramazan ayından dolayı patron herkese 100 tl yemek parası verdi,bana vermedi.
ümitlenmiştim ama çok sinirlendim bende oruç tuttum sonuçta neden ayırdı beni bilemiyorum.
bişiyler geveledi sonra falan ama bu sefer aylık alırken beyan edeceğim mutlaka.
benim başım kelmi canım
canım şu cigaraya ayırdığın para bu ay aldığının parasımı.
hemen tüketen biri olark dikkatimi çekti.
zam geldi ya baya fena oldu yav.
eskiden böyle zevkti şimdi gerçekten zehir içiyoruz sanki
hepimize inş..
süper süper süper...
Allah bereketini eksik etmesin inş...
ay evet sonunda yaniiherkese hayirli cumalar....
ay sonu yaklasiyor... 10 gün kaldi.. zaman ne kadar da cabuk geciyor... daha gecen hafta cuma, c.tesi pazar icin plan yaparken bu sabah kalktim ve yeniden cumaydi.... birden coook sasirdim...
hmmm... bugun canim hicbirsey yapmak istemiyor yaaa....
annemi ösledim.....
benimde şu an itibariyle ay sonuna kadar yani bayram arefesinde alırız sanırım maaşı o zamna kadar 150 tlm var tam olarak.
bu ay hiç bişiy almadım kendime.
200 ayrımıştım sadece 50 tl harcamama oldu.
dün akşam arkadaşıma gittim tabisi eli boş olmaz 15 tl bayıldım:)
ay kuruş kuruş tutmakta bazen yoruyor insanı.
ramazan ayından dolayı patron herkese 100 tl yemek parası verdi,bana vermedi.
ümitlenmiştim ama çok sinirlendim bende oruç tuttum sonuçta neden ayırdı beni bilemiyorum.
bişiyler geveledi sonra falan ama bu sefer aylık alırken beyan edeceğim mutlaka.
benim başım kelmi canım
ya ben 3000 tl maas aliyorum. aslinda iyi bi maas ama kenara istedigim gibi para atamiyorum. yalniz yasadigim icin cok giderim oluyo
700 tl kira, kisin dogalgazla birlikte kabaca 500-600 tl arasi aidat ve faturalarim oluyor. ayda yaklasik 500 tl kredi kartim var. mutfak masraflari nasil el yakiyor hepimiz biliyoruz. markete bi giriyorum, yemin ederim iki kucucuk posete 50-60 verip cikiyorum her defasinda, buna maas mi dayanir(
onun disinda arabanin kaskosu, sigortasi, bakimi masrafi, benzini derken, ayin sonunda elime 100-200 tl kalsa iyi, kardayim diyorum yabu araba cok masrafli is gercekten, ama oyle sapa bi yerde oturuyorum ki, arabasiz da imkansiz ulasim, cok zor olur. insallah yilbasinda maasima biraz zam yapilir da, o farki kenara atabilirim.
ay evet sonunda yanii
buarada 25 ekım dogum gunum
herhalde maaslar 28 yatar veya olmadı 1 de
ama dışarda bulusulsa daha da cok gıder dımı ?
Benımde elımde 115 tl kaldı
bende 300 tl ayırmıstım
ama benım cocugun ıhtıyaclarıda ıcınde tabıkı bazen annemlerde alıyor sutlerıı kutu kutu
ya ben 3000 tl maas aliyorum. aslinda iyi bi maas ama kenara istedigim gibi para atamiyorum. yalniz yasadigim icin cok giderim oluyo
700 tl kira, kisin dogalgazla birlikte kabaca 500-600 tl arasi aidat ve faturalarim oluyor. ayda yaklasik 500 tl kredi kartim var. mutfak masraflari nasil el yakiyor hepimiz biliyoruz. markete bi giriyorum, yemin ederim iki kucucuk posete 50-60 verip cikiyorum her defasinda, buna maas mi dayanir(
onun disinda arabanin kaskosu, sigortasi, bakimi masrafi, benzini derken, ayin sonunda elime 100-200 tl kalsa iyi, kardayim diyorum yabu araba cok masrafli is gercekten, ama oyle sapa bi yerde oturuyorum ki, arabasiz da imkansiz ulasim, cok zor olur. insallah yilbasinda maasima biraz zam yapilir da, o farki kenara atabilirim.
simdiden nice güzel senelere gecirmeni dilerim... Bebisin ve müstakbel esinle....
insallah mutlu ve huzurlu yuvaniz hayatiniz olur...
ayırdıgım derken zamdan oncekı ıste
7.5 tl cıkınca ıcemez oldum sıgarayı bıraktım
ıcersemde aksam babam yatınca paketınden alıp bır tane ıcıyorum aylık 120 tl sıgara yaparı edıyor
nerede oturuyorsun aidat cok cok yuksek
yanı haklısınız ama bu maasla ınsanlar cocuk gokutup gecınıp bırde daıre satın alıp kredı oduyolar
Tutmayı bılmıyoruz ben kesınlıkle ondan bahsedıyorum
kk odedıgım borclardan ıllallah artık ben dıkkat edıyorum artık
markete karnın ac gıtme
benim market alisverislerim hep cok komik olur.... alirim arabayi, 1 tur atar alacaklarimi alirim, arada canimin cektigi seyler de olur. sonra 1 tur daha ata, listede olmayan herseyi geri birakirim :))
buna ihtiyacim yok, bu 1 ay daha bekleyebilir, bu bundan daha pahali birak, bu cok kalorili..... sonra listeyi tekrar gözden gecirir ve 1-2 az gerekli seyleri cikaririm.... sonra sadece 1 cikolata atarim arabaya ve kasaya giderim :))
insallah bu sefer hakkini alirsin canim....
ayırdıgım derken zamdan oncekı ıste
7.5 tl cıkınca ıcemez oldum sıgarayı bıraktım
ıcersemde aksam babam yatınca paketınden alıp bır tane ıcıyorum aylık 120 tl sıgara yaparı edıyor
ay evet sonunda yanii
buarada 25 ekım dogum gunum
herhalde maaslar 28 yatar veya olmadı 1 de
ama dışarda bulusulsa daha da cok gıder dımı ?
Benımde elımde 115 tl kaldı
bende 300 tl ayırmıstım
ama benım cocugun ıhtıyaclarıda ıcınde tabıkı bazen annemlerde alıyor sutlerıı kutu kutu
merhaba hanımlar bol birikimli günler diliyorum ben birşey soracağım şu gram altın alma konusunda bana yardımcı olurmusunuz? burda okuyunca merak ettim