Kirli Çıkılar )))

:nazar:
kızlar yarın ev peşinatımızı yatırmaya gidiyoruz kısmetse ev alıyoruz:)))))
oturduğum siteden 3+1
istediğim kadar lüks bi ev diil ben giyişi odalı falan bi ev hayal ediodum ama baya ucuza denk geldi kaçırmak istemedik
her ay bi avuç dolusu para kiraya gidio hiç diilse ev sahibi olalım dedik
hayırlısı olsun yüklü bi borcun altına girioruz sağ salim ödeyebiliriz inşallah:)

Selin uzun zamandır topiği girmemiştim. Görmemişim. Çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. İleride istediğin gibi bir evde olur Allah'ın izniyle. Ne kadara aldınız. Ödemeler nasıl. Ev nasıl anlatsana

Selin uzun zamandır topiği girmemiştim. Görmemişim. Çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. İleride istediğin gibi bir evde olur Allah'ın izniyle. Ne kadara aldınız. Ödemeler nasıl. Ev nasıl anlatsana

ben de merak ediyorum selincim gelince anlat

veeee döndüm sonunda
evimizi aldık hatunlar bugün itibariyle
hani bi atasözü vardır ya nasipse döner gelir yemenden nasip diilse ne gelir elden diye bi kere daha inandım
ev alma aşamasında en ufak bir sorunla karşılaşmadık herşey jet hızıyla oldu bitti:)))
hatta o kadar jet hızıyla olduki evime daha yeni girdim bu gece yarın toplancam çarşambaya taşınıorum
harala gürele hobala derken gidiorum:)))
neden çarşamba eşim 4 gün izin alabildi 4 gün içinde taşınmam gerekiyor:)

ev 165.000
bizim 20.000 altyınlarımız vardı üstüne 35.000 ihtiyaç kredisi çektik
peşinat 55.000 tl verdik
üstünede 110.000 tl ev kredisi çektik aldık:)))

ödemelerimiz 3 yıl boyunca
1.245 tl ihtiyaç kredisi
2.045 tl de ev kredisi

3 yılın sonunda ihtiyaç kredisi bitiyo 3 yıl daha ev kredisi ödicez:)
kredileri çıkınca elimizde 1.600 tl kalcak oda yetmeli:)
bu arada kredi kartımızıda sıfırladık , kurban paramızıda ayırdık nasipse şu an durumlar böle:)

kendimi bi anda taşınma işlerinin ortasında buldum
bi süre aranıza katılamayabilirim
yani en azından 1 hafta kadar:)))
1 ekimdede iş başı yapıorum off offff
gidim toparlanmaya başlim hemen:)

veeee döndüm sonunda
hani bi atasözü vardır ya nasipse döner gelir yemenden nasip diilse ne gelir elden diye bi kere daha inandım
ev alma aşamasında en ufak bir sorunla karşılaşmadık herşey jet hızıyla oldu bitti:)))
hatta o kadar jet hızıyla olduki evime daha yeni girdim bu gece yarın toplancam çarşambaya taşınıorum

ev 165.000
peşinat 55.000 tl verdik

1.245 tl ihtiyaç kredisi
2.045 tl de ev kredisi

bu arada kredi kartımızıda sıfırladık , kurban paramızıda ayırdık nasipse şu an durumlar böle:)

Selinim hayırlı olsun. Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Bu çınar bebeğin nasibi bence.
İşe başlıyorum yazmışsın da ben seni ücretsiz izin kullanacaksın diye biliyordum. Değişti mi planlar
Taşınma işlerinde de kolaylıklar dilerim.
Allah yardımcın olsun

veeee döndüm sonunda

ev 165.000
peşinat 55.000 tl verdik

1.245 tl ihtiyaç kredisi
2.045 tl de ev kredisi

canım hayırlı olsun
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
kredi için işe başlıcaksın değil mi
oğluşu napcaksınız kim bakacak
gerçi koca adam oldu o

Günaydin kizlar

Kalinkaselin hayirli olsun eviniz allah kredileri öderken kolaylik versin huzurlu mutlu evinde otur inş...

Evi hangi sehirde ve kac oda aldiniz site icimi bunlarida yazarmisin merak ettim.

Bugun erkenciyim islerimi halledip okula gitcem oglumu birakicam sonra eve gelicem pazara gidip biraz melemenlik alcam gecen hafta 5 tane yapmisdim bu haftada bi 5 yapsam yeter sanirim.kis hazirligim bitmis olcak boylelikle görüşürüz....

günaydın kızlar

selincim tekrar hayırlı uğurlu olsun eviniz Rabbim sağlıkla huzurla durabilmeyi nasip etsin inşaallah :KK16:

Gunaydin hanimlar :KK6: altin yine dusmus :KK14: vadeli euro hesabi olan varmi aranizda? Ben gecen gun actirdim bakalim biraz ona yatirim yapayim:KK31:

Selin hayırlı uğurlu olsun borcunu da Allah ödeme kolaylığı versin
demek 1 ekimde işbaşı yapıyorsun Çınar paşa o kadar büyüdü mü yaa
kim bakacak Çınara?

Selincim hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşş.
Benim bulantılar çok kötü gidiyor hala dün dra gittik kalp atışlarınıda duyduk çok şükür dr ilaç verdi bulantılarım için ama pek etkisi olmuyor 3 aya kadar çekebilirsin serum taktırabilirsin dedi ama ben yattığım yerden sadece kusmak için kalkabiliyorum çok kötüyüm inş toplanırım biran önce.

çok saolun kızlar teşekkür ederim:)

evim 3+1 130 metrekare
1 banyosu var
1 de tuvaleti var
ebeveyn banyosu yok
hatta link koyyim
http://www.kiptas.com.tr/project_detail.aspx?ID=20&lang=tr&page=2#tab_7

ücretsiz izne ayrılcaktım ama ev alınca o plan iptal oldu maalesef çalışmak borçları ödemek zorundayız bende çok üzülüorum ama mecburum:)

bebişe eşim bakcak şöleki
görev değişikliği yaptı artık bi gece evde bi gece işte olcak
öğlen 2 ye kadar o bakcak:))
hem bebişi yabancı birine emanet etmemiş olcam evde kalcak 9 ay boyunca böle idare etmek zorundayız
öğlen 2 dede benim süt znim başlıcak gelcem kısmetse:)

bugün işede gittim yıllık iznimi aldım kurbandan sonna başlıcam bebişim 4. ayını doldurmuş olcak:)) işe başladığımda

Son düzenleme:
Selin,hayirli olsun yeni evin:) iyi gunlerde mutlu huzurlu oturun insalllah.
Derfat,Su bulantilar cok kotu gercekten.benim nerdeysr 5.ayim olacak,halen devam ediyor,kokulardan halen rahatsiz oluyorum.birde Midem eksiyor ne yersem,onun yuzunden bile kustugum oldu.birde 3 aydan sonra hersey normale donuyor derlet,biz tam gaz ayni ilerliyoz :))allah saglik sihhat versinde gerisi hallolur :)

Son düzenleme:
Selin,hayirli olsun yeni evin:) iyi gunlerde mutlu huzurlu oturun insalllah.
Derfat,Su bulantilar cok kotu gercekten.benim nerdeysr 5.ayim olacak,halen devam ediyor,kokulardan halen rahatsiz oluyorum.birde Midem eksiyor ne yersem,onun yuzunden bile kustugum oldu.birde 3 aydan sonra hersey normale donuyor derlet,biz tam gaz ayni ilerliyoz :))allah saglik sihhat versinde gerisi hallolur :)

Dayanamıyorum artık ama yapacak bişeyim yok çekicez ben bu yanma ve ekşimelere karşı rennie duo kullanıyorum etkisini gördüm çağandada kullanmıştım.Bulantılarım için ise metpamid verdi dr onun pek etkisi yok ama .

merhaba arkadaşlar
kredi kartı aydatından kurtulmak için hakem heyetini aradım
herşeyin sözleşmeye bağlı olduğunu kesin hükümler yoksa, 12 puntodan küçük yazılmışsa geri alabileceğimi söylediler

kartım bonus
2011 de kartım yenilendi diye bana evimin kapısında kurye yeni bir sözleşme imzalattı
aslında ben hiçbir şeyi kolay kolay imzalamak istemem ama bir anlık boşluğuma geldi imzaladım
bankaya gidince kart ücretinin olduğu ekstrelerimi, sözleşmemi ayrıca eski sözleşmemi de istediğimi söyledim
eski sözleşmemi bir gün sonra(bugün)alabildim
arkadaşlar yeni sözleşme büyük puntoyla yazılmış eskisi minicik harflerle

kredi kartnı taksitli alışverişlerde kullanıyorum
daha önceden sliplerde yazan tutardan daha fazla taksit ödediğimi fark etmiştim meğer benden TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ ÜCRETİ alıyorlarmış
otomatik ödemeler için ayrıca bunun ücretini de ödemeye yansıtıyorlarmış
anlayacağınız herşeyi ücretlendirmişler

benim kart kullanmakta ki amacım zaten taksit. peşin fiyatına taksit yapılırsa kullanıyorum
durum böyle olunca ya yeni sözleşme isteyeyim ya da kartımı iptal edeyim diye düşündüm
hakem heyetini arayıp sordum
bana iptal edersem istediğim belgeleri vermezler o yüzden biraz bekleyin dediler

yarında işim var hakem heyetine ancak perşembeye gidebilirim
sonucu size yazarım
aranızda bu şekilde parasını alabilen oldu mu

birde banka bana benden alınan kart ücretlerini email attı
yanında da boşuna uğraşmayın birşey elde edemezsiniz türünde bir yazı yazmışlardı

çok saolun kızlar teşekkür ederim:)

evim 3+1 130 metrekare
1 banyosu var
1 de tuvaleti var
ebeveyn banyosu yok
hatta link koyyim
Esenyurt Konutları 3. Etap | Kiptaş

ücretsiz izne ayrılcaktım ama ev alınca o plan iptal oldu maalesef çalışmak borçları ödemek zorundayız bende çok üzülüorum ama mecburum:)

bebişe eşim bakcak şöleki
görev değişikliği yaptı artık bi gece evde bi gece işte olcak
öğlen 2 ye kadar o bakcak:))
hem bebişi yabancı birine emanet etmemiş olcam evde kalcak 9 ay boyunca böle idare etmek zorundayız
öğlen 2 dede benim süt znim başlıcak gelcem kısmetse:)

bugün işede gittim yıllık iznimi aldım kurbandan sonna başlıcam bebişim 4. ayını doldurmuş olcak:)) işe başladığımda
canım yeni evin hayırlı olsun
bebeğe eşinle dönüşümlü bakabiliyorsanız ne mutlu size
bence en iyisi anne babanın beraber bakması
elle uğraşmak çok zor

Selincim hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşş.
Benim bulantılar çok kötü gidiyor hala dün dra gittik kalp atışlarınıda duyduk çok şükür dr ilaç verdi bulantılarım için ama pek etkisi olmuyor 3 aya kadar çekebilirsin serum taktırabilirsin dedi ama ben yattığım yerden sadece kusmak için kalkabiliyorum çok kötüyüm inş toplanırım biran önce.

canım çok geçmiş olsun
umarım bir an önce atlatırsın

günaydın hanımlar

deryacım geçmiş olsun
selincim gözün aydın hayırlı olsun güle güle oturun
bebişin kısmeti işte
iş bölümünüze bayıldım maşallah

kernek ben bizzat almadım da
kart aidatını geri alan çok var
sen kaç liraysa hakem heyetine başvur
onların karara göre değerlendirirsin
hakem heyeti para iadesine karar verirse
banka mahkemeye gidecek
mahkemeler genelde itirazı reddediyor bankanın

bu arada ben de bonus kullanıyorum
benden taksitlerde ekstra taksit ücreti almıyor
sadece bir ara normalde taksit yapmayan yerlerde yapılan harcamalarda taksit öneriyorlardı
o zaman taksit ücreti alıyorlardı
kartının özelliklerine bak istersen
bazı kartlar (hangi banka hatırlamıyorum taksitçi var mesela)
her yerde taksit yaptığı için ücret alıyormuş
olmadı kartı değiştirirsin
ya da bankayı
bazı bankalarda kart aidatı olmayan kartlar var
takdsit şartlarına bakar o bankaya geçersin

merhaba arkadaşlar
kredi kartı aydatından kurtulmak için hakem heyetini aradım
herşeyin sözleşmeye bağlı olduğunu kesin hükümler yoksa, 12 puntodan küçük yazılmışsa geri alabileceğimi söylediler

kartım bonus
2011 de kartım yenilendi diye bana evimin kapısında kurye yeni bir sözleşme imzalattı
aslında ben hiçbir şeyi kolay kolay imzalamak istemem ama bir anlık boşluğuma geldi imzaladım
bankaya gidince kart ücretinin olduğu ekstrelerimi, sözleşmemi ayrıca eski sözleşmemi de istediğimi söyledim
eski sözleşmemi bir gün sonra(bugün)alabildim
arkadaşlar yeni sözleşme büyük puntoyla yazılmış eskisi minicik harflerle

kredi kartnı taksitli alışverişlerde kullanıyorum
daha önceden sliplerde yazan tutardan daha fazla taksit ödediğimi fark etmiştim meğer benden TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ ÜCRETİ alıyorlarmış
otomatik ödemeler için ayrıca bunun ücretini de ödemeye yansıtıyorlarmış
anlayacağınız herşeyi ücretlendirmişler

benim kart kullanmakta ki amacım zaten taksit. peşin fiyatına taksit yapılırsa kullanıyorum
durum böyle olunca ya yeni sözleşme isteyeyim ya da kartımı iptal edeyim diye düşündüm
hakem heyetini arayıp sordum
bana iptal edersem istediğim belgeleri vermezler o yüzden biraz bekleyin dediler

yarında işim var hakem heyetine ancak perşembeye gidebilirim
sonucu size yazarım
aranızda bu şekilde parasını alabilen oldu mu

birde banka bana benden alınan kart ücretlerini email attı
yanında da boşuna uğraşmayın birşey elde edemezsiniz türünde bir yazı yazmışlardı

herkese merhaba
kernek ben yaklaşık 4-5 yıllık sürecin(net hatırlamıyorum)üyelik ücretini hakem heyeti aracılığıyla geri aldım. worldcard'tı. üstelik kapattırdığım bir karttı. zaten kapattırma sebebimde yıllardır kullandığım halde ve bol da kullanmama rağmen hala her sene üyelik ücreti talep ediyorlardı. dilekçemi ve ekstrelerin çıktısını verdim hakem heyetine. sonra yalnız uzuuun bir süre unutmak gerekiyor. ilk zamanlar davanın sonucunu öğrenmek için her ay arıyordum ama baktım daha benim dilekçe numarama bile gelinmemiş bende bıraktım, unuttum. ama yaklaşık 1 sene sonra sonuçlandı sanırım 10 aydı. ay o kadar keyifli birşeyki sonra gidip o parayı bankadan tahsil ekmek. savaşı ben kazandım dercesine::KK1: 160 küsür lira elime geçti o gün için sanki havadan gelmiş gibiydi o para. halbuki zamanında senin bankaya zamanında döktüğün paraların kurtarabildiğin kadarı.
velhasılkelam bankaya açtığım savaşı kazanmıştım ve mutluydum. ama eşim maximum karta olan savaşını kazanamadı. banka aba altından sopa gösterince uğraşmadı. ben olsam muhatap onu da alırdım ama ona o kadar para için uğraşması zor geldi sanırım.

X