Kirli Çıkılar )))

ben beşe olumlu bakanlardanım.
fakat uzun vadede yok sayılabilcek bi paradan bahsediorum. 10 yıl sonra toplu halde birikim olcak bi para bu sonuçta ve devlet güvencesinde batması çıkması yok açıkçası beni 10 yıl sonra toplu halde çekilebilmesi cezbetti eşimin 4 yıllık bi besi var ben ve çocugumuzada bes yaptırdık 8 ay falan oluyo 9 yıl sonra kısmetse elimize yüklü miktarda para geçicek:)))))) tk kötü yanı istediğnde kullanılabilinememesi
banka aidatı konusunda eşimden her yol düzenli olarak kesiyolar
çenesi kuvvetlidir arayıp yarım saat sayyoda sayyo hem o biraz stres atmış oluyo hemde para iade oluyo
yani çenen az bişe kuvvetliyse geri alıosun:)))) ha bide hesaplarını kartlarını kapattırıp besini başka bankaya çekmekle tehditde ediyo:))

kızlar yarın ev peşinatımızı yatırmaya gidiyoruz kısmetse ev alıyoruz:)))))
oturduğum siteden 3+1
istediğim kadar lüks bi ev diil ben giyişi odalı falan bi ev hayal ediodum ama baya ucuza denk geldi kaçırmak istemedik
her ay bi avuç dolusu para kiraya gidio hiç diilse ev sahibi olalım dedik
hayırlısı olsun yüklü bi borcun altına girioruz sağ salim ödeyebiliriz inşallah:)

bu ay şoklardayım elektrik faturam 48 doğal gazım 10 tl gelmiş
inanamıyorum hergün bebişi yıkıyorum bulaşıkları elimde yıkıorum :))) duş alıoruz yemek işio hiç bu kadar ucuz gelmemişti hele elektriğe ne demeli artk 2 güne bi makine çalışıo çamaşır ütü o biçim bu ay perdeleri ne var ne yok evi kıkladım aman dilimi ısırim suda 25 in altında gelirse rekor kırcam:)

merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim? bizde tam gaz birikim yapıyoruz 2 aydır calışıyorum edirnede memurum eşimde subay şırnakta şark hizmetini yapıyor bırımız batıda bırımız dogudayız :KK5: eş götürülmeyen yer oldugu için ben gıdemedım zaten benım ılk görev aday memurum istesemde gidemezdim eşim karakolda kalıyor bende tsk nın lojmanlarındayım 2 yıl böyle olacak malesef:KK5: eşimin pek masrafı olmuyor ucak bileti fln harıcı pek para harcayamıyor maaşından lojman kirası kesiliyor kredi kartları eşim ve benim BES ınternet tel faturaları ve dugun için cektiğimiz kredi eşimden kesiliyor otomatık odemede kredımızde ekimde bitiyor 450 lıra direkt bize kalıcak 1300 tl de arazı tazminat alıyor eşim onuda birikime ayırıyoruz aidat d samart vınn elektrık suyuda ben ödüyorum:KK6: diş teli taksidim var 250 lira ayda oda 5 taksıt kaldı lazer epılasyona gitmek istiyorum ama henüz fiyat arastırmadım bakalım bu 2 yıl delı gıbı bırıkım yapmalıyz :KK31: 2 yıllık evliyız 2 yıl sonra eşim dondugunde kısmetse ev almak istıyoruz bıraz peşinat verıp kredı cekicez hayırlısı bakalım:KK6:

Kızlar merhaba,:KK3:
sabahtan berş bu topıgı arıyorum. Daha önce gördugume emındım ara ara ancak bulabıldım.
Sızın yardım ve tecrubelerınıze ıhtıyacım var. :KK19:
ısten cıkarıldım. 14000 tl tazmınat alacagım. bunun karsılıgındada 14000 tl kredı ve kredı kartları borcum var. Şımdı ben bu parayla borçlarımı mı kapatmalıyım yoksa. kredı kartlarım 4000 tl tutuyor onları kapatıp kalanla altın mı almalıyım arsa mı? ne yapacagımı bılemedım tasarrufta uzman kısıler olarak sızlerden yardım alayım dedım.

Bana fıkır verırmısınız?:44::44::44:

en iyi birikim borç kapatmaktır
her yerde ilk madde bu birikime dair
yüzden borcunuzu kapatın sonra artıya geçersiniz zaten

merhaba arkadaşlar
bugün nihayet altın hesabı açtırdım
inşallah hayırlı olur

bankada ki memur bana bireysel emeklilik önerdi(akbank)
ayda 130tl ile başlayacağımı sonra enflasyona göre artabileceğini söyledi
bana çok karlı açtırmanızı tavsiye ederim dedi
bende düşüneceğim dedim

arkadaşlar aranızda bireysel emeklilik yaptıranlar var mı
tavsiye eder misiniz
birde rica etsem artılarını ve eksilerini yazar mısınız

bol kazançların olsun kernek
ben yaptırdım bes
selin in dediği gibi %25 devlet payı ve batmayacak olması çok cazip
ama ben misal 56 yaşımda çıkmayı düşünerek yaptırdım
kısa vadede zaten devlet payını adam gibi vermiyorlar
ilk 3 yılda çıkarsan devlet katkısını hiç alamıyorsun misal
bir de giriş aidatı var
ben misal giriş aidatı vermedim ertelediler
beş yıl içinde çıkarsam sistemden alacaklar benden 450 tl mi neydi
ayrıca yatırdığın paradan işletim gideri gibi bişi kesiliyor oranlar değişiyor
iyice araştırarak en karlısını bulursan uzun vadede çok iyi bence
hiç olmazsa elinde toplu paran olur ilerde
ben 100 tl ile başlamıştım şimdi 125 yatırıyorum
kredi kartından kesiliyor
ruhum bile duymuyor
ama ilerde elime toplu para geçecek

kızlar kredi kartı aydatlarını ödüyor musunuz
ben maalesef ödüyorum
bildiğim kadarıyla hakem heyetine başvurup geçmişte ödediklerini de talep edebiliyormuşuz
fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
bir bilene sormak lazım
yani sevgili kirli çıkılara...

bundan öncekileri almak için bankaya başvurup şimdiye kadar kaç lira kesildiğini öğren
son 10 yılın kesinlelerini bildirsinler
onun toplu rakamı kaçsa hakem heyetine başvur (rakam 1.100 den azsa tam rakamı bilmiyorum- fazlaysa mahkeme)
örnek dilekçe bulursun nette
hakem heyeti karar verir banka mahkemeye gider kaybeder sen de paranı alırsın

oturduğum siteden 3+1
istediğim kadar lüks bi ev diil ben giyişi odalı falan bi ev hayal ediodum ama baya ucuza denk geldi kaçırmak istemedik
hayırlısı olsun yüklü bi borcun altına girioruz sağ salim ödeyebiliriz inşallah:)

hayırlı uğurlu olsun canım
Allah ödeme kolaylığı versin

hayırlı olsun selincim
aramıza yeni gelenler de hoş gelmişler safalar getirmişler

kızlar artık rehavete bir son verin :KK34: bu ayın 15 inde çoğumuz maaşları alıyoruz bu ay sonu itibariyle listeleri hazırlamaya başlıyorum duyurulur....:KK76::KK76::KK76:

Ben de 4 yıldır BES e üyeyim. Eşimi de geçen yaz yaptırdık maaşlarımızdan ayda 120-130 lira kesiliyor. % 25 de devletin katkısı oluyor. İlerisi için büyük değil ama güzel bir birikim olacak.

Bende pata buriktiricem hep kifayet akiyorum herseyin markasini bi sampuanim 80 tl sonrada 3 kiraya muhtac kendime ceki duzen vermeliyim..para burikturcem benide alin araniza

hayırlı olsun selincim
aramıza yeni gelenler de hoş gelmişler safalar getirmişler

kızlar artık rehavete bir son verin :KK34: bu ayın 15 inde çoğumuz maaşları alıyoruz bu ay sonu itibariyle listeleri hazırlamaya başlıyorum duyurulur....:KK76::KK76::KK76:

Hoşbulduk canım:KK16: duzenlı olarak bıldırım yaparım :KK31:
Ben de 4 yıldır BES e üyeyim. Eşimi de geçen yaz yaptırdık maaşlarımızdan ayda 120-130 lira kesiliyor. % 25 de devletin katkısı oluyor. İlerisi için büyük değil ama güzel bir birikim olacak.

Benımde 1 yıl oldu bes yaptıralı ayda 150 lıra oduyorum eşiminde 230 lıra onunda 4. Yılı:KK31:

okyonos hoşgeldin
eşin doğu görevindeymiş Allah kolaylık versin umarım zaman su gibi akıp geçer de senin eşim yanıma geldi artık ev bakıyoruz mesajlarını görürüz.

okyonos hoşgeldin
eşin doğu görevindeymiş Allah kolaylık versin umarım zaman su gibi akıp geçer de senin eşim yanıma geldi artık ev bakıyoruz mesajlarını görürüz.

hoşbulduk canım:KK16: amin inş tez zamanda atlatırız cok zor :KK50:2bucuk ay oldu gıdelı izne gelecek 20 eylülde şafak sayıyorum:KK31: 15 gun izni var bakalım :KK31:

ben beşe olumlu bakanlardanım.
fakat uzun vadede yok sayılabilcek bi paradan bahsediorum. 10 yıl sonra toplu halde birikim olcak bi para bu sonuçta ve devlet güvencesinde batması çıkması yok açıkçası beni 10 yıl sonra toplu halde çekilebilmesi cezbetti eşimin 4 yıllık bi besi var ben ve çocugumuzada bes yaptırdık 8 ay falan oluyo 9 yıl sonra kısmetse elimize yüklü miktarda para geçicek:)))))) tk kötü yanı istediğnde kullanılabilinememesi
banka aidatı konusunda eşimden her yol düzenli olarak kesiyolar
çenesi kuvvetlidir arayıp yarım saat sayyoda sayyo hem o biraz stres atmış oluyo hemde para iade oluyo
yani çenen az bişe kuvvetliyse geri alıosun:)))) ha bide hesaplarını kartlarını kapattırıp besini başka bankaya çekmekle tehditde ediyo:))

en iyi birikim borç kapatmaktır
her yerde ilk madde bu birikime dair
yüzden borcunuzu kapatın sonra artıya geçersiniz zaten

bol kazançların olsun kernek
ben yaptırdım bes
selin in dediği gibi %25 devlet payı ve batmayacak olması çok cazip
ama ben misal 56 yaşımda çıkmayı düşünerek yaptırdım
kısa vadede zaten devlet payını adam gibi vermiyorlar
ilk 3 yılda çıkarsan devlet katkısını hiç alamıyorsun misal
bir de giriş aidatı var
ben misal giriş aidatı vermedim ertelediler
beş yıl içinde çıkarsam sistemden alacaklar benden 450 tl mi neydi
ayrıca yatırdığın paradan işletim gideri gibi bişi kesiliyor oranlar değişiyor
iyice araştırarak en karlısını bulursan uzun vadede çok iyi bence
hiç olmazsa elinde toplu paran olur ilerde
ben 100 tl ile başlamıştım şimdi 125 yatırıyorum
kredi kartından kesiliyor
ruhum bile duymuyor
ama ilerde elime toplu para geçecek

bundan öncekileri almak için bankaya başvurup şimdiye kadar kaç lira kesildiğini öğren
son 10 yılın kesinlelerini bildirsinler
onun toplu rakamı kaçsa hakem heyetine başvur (rakam 1.100 den azsa tam rakamı bilmiyorum- fazlaysa mahkeme)
örnek dilekçe bulursun nette
hakem heyeti karar verir banka mahkemeye gider kaybeder sen de paranı alırsın

hayırlı uğurlu olsun canım
Allah ödeme kolaylığı versin

hepinize teşekkür ederim kızlar
eşim bese sıcak bakmıyor birikim yapmak istiyorsan yine yaparsın buna ihtiyacın yok diyor
şimdilik besi askıya almış görünüyorum

oturduğum siteden 3+1

canım hayırlı olsun
inşallah ilerde daha lüksü de nasip olur

merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim? bizde tam gaz birikim yapıyoruz 2 aydır calışıyorum edirnede memurum eşimde subay şırnakta şark hizmetini yapıyor bırımız batıda bırımız dogudayız :KK5: eş götürülmeyen yer oldugu için ben gıdemedım zaten benım ılk görev aday memurum istesemde gidemezdim eşim karakolda kalıyor bende tsk nın lojmanlarındayım 2 yıl böyle olacak malesef:KK5: eşimin pek masrafı olmuyor ucak bileti fln harıcı pek para harcayamıyor maaşından lojman kirası kesiliyor kredi kartları eşim ve benim BES ınternet tel faturaları ve dugun için cektiğimiz kredi eşimden kesiliyor otomatık odemede kredımızde ekimde bitiyor 450 lıra direkt bize kalıcak 1300 tl de arazı tazminat alıyor eşim onuda birikime ayırıyoruz aidat d samart vınn elektrık suyuda ben ödüyorum:KK6: diş teli taksidim var 250 lira ayda oda 5 taksıt kaldı lazer epılasyona gitmek istiyorum ama henüz fiyat arastırmadım bakalım bu 2 yıl delı gıbı bırıkım yapmalıyz :KK31: 2 yıllık evliyız 2 yıl sonra eşim dondugunde kısmetse ev almak istıyoruz bıraz peşinat verıp kredı cekicez hayırlısı bakalım:KK6:

Allah kavuştursun canım
hayırlı birikimler

hepinize teşekkür ederim kızlar
eşim bese sıcak bakmıyor birikim yapmak istiyorsan yine yaparsın buna ihtiyacın yok diyor
şimdilik besi askıya almış görünüyorum
bes i olanlar yine birikim yapıyor ki; birikim yaptığımız paralara her an ulaşabiliyoruz elimizin altında oluyor ama BES ben unutuyorum ilerde sanki bana havadan gelecek bir para olacakmış gibi düşünüyorum.

bes e 4 yıl ödedim.
Anadolu hayattı.
ilk 100tl ıle başladım en son 140 ödemıstım toplamda 4.bin tl aldım. cektım
keşke cekmeseydım.
ama o an ılac gıbı geldı

X