Kirli Çıkılar )))

kızlar ben hiç bi işe yetişemiorum:KK43:(((

ev o kadar dağnıkki sanırım 4 makine çamaşır yıkancak bekliyo vakit bulup tuvaltele bile gidemiorum:KK43:
mutfakta bulaşıklar birikti bide üstüne bulaşık makinam bozuldu:KK43:((( elde yıkamak zorundayım:KK43:
tuvaleti belki 4 gündür yıkayamıorum:KK43:( çünkü bebiş 20 dakika uyyo 30 dakika emiyo o 20 dakikalar bana öyle iyi gelioki emme bitince direk sızıp kalıyorum zaten iş yapmak yerine uyumayı tercih ediorum yemekde yapamıorum:))) bunları kendimden duymak bana bile çok komik gelio ama
eskiden duşta harcadığım zmanlar bile gözüme öyle lüks geliyoki:)

eşim hala hergün 16 saat çalışıo:) taksim olaylarından dolayı çift mesaiye dönülmüştü normal çalışma düzenine dönemedi:KK43:

ben dengeyi nasıl kurcam?
kendimi kaybettim....

ben de diyorum ki, selin ne güzel hiç şikayet etmiyor :KK53:
demek ki, ya bebeği sürekli mışıl mışıl uyuyor ya da bu kız önceki gibi her işe yetişiyor
demeye kalmadan yazmışsın

ben bebişimin bu 4 aylık halini çok sevdim
uykusu az da olsa düzeldi
ee, kendi kendine 5 dk falan durabiliyor, o arada lavoboya falan gidiyorum
ana kucağına koyup istediğim odaya gidiyorum
mesela yatak odasını toplarken, mutfakta yemek yaparken, bulaşıkları makineye yerleştirirken hep beni izliyor :emir_bebek:
hareketlendiği dönemlerde zorlanmaya başlıcam galiba yine
o zaman da gelir burda şikayetlenirim artık :KK53:

Merhaba kızlar:
Selincim çok iyi düşünmüşsün. İnsanın bebeğini kendisi büyütmesi ne büyük şans. Çok sevindim senin adına.
Bebeğin. Biraz daha büyüdüğünde yatarken yada aba kucağında kendi kendine oyalanmaya başlayacak. O zaman sevimlinin de dediği gibi istediğin odaya götürürsün. Hem onunla konuşur hem de işini halledersin. Doya doya yaşa bu günleri... Büyümesi için hiç acele etme...
Darkcım ne oldu canım...
Ben yarın izne ayrılıyorum. Son günlerde öyle çok üzüldüm ağladım ki nir an önce ayrılmak istiyorum artık

Merhaba kızlar:
Selincim çok iyi düşünmüşsün. İnsanın bebeğini kendisi büyütmesi ne büyük şans. Çok sevindim senin adına.
Bebeğin. Biraz daha büyüdüğünde yatarken yada aba kucağında kendi kendine oyalanmaya başlayacak. O zaman sevimlinin de dediği gibi istediğin odaya götürürsün. Hem onunla konuşur hem de işini halledersin. Doya doya yaşa bu günleri... Büyümesi için hiç acele etme...
Darkcım ne oldu canım...
Ben yarın izne ayrılıyorum. Son günlerde öyle çok üzüldüm ağladım ki nir an önce ayrılmak istiyorum artık

noldu selda

Gunaydin kizlar hayirli cumalar... Size guzel.haberler vermek.isterdim ama.maalesef olmadi....0.006 puanla kacirdim istedigim yeri benden nice.dusuk puanlilar yerlesti ben ankara sevdasina kaldim yine ortada kismet boyleymis diyorummm herseyin hayirlisi simdide kasimi beklemeye baslicaz artik....

Günler sonra hepinize merhaba kızlar. Kaynana ve kayınpeder tarafından ağzımıza edildikten sonra karşınızdayım.
1 hafta ömrümden 2 yıl aldı götürdü sanki. Bir daha gitmeme kararı aldım. Bakalım ne olacak :KK43:((
Selincim bebeğini aldın kucağına hayırlı olsun. Allah sizi hiç ayırmasın..
Bildirim zamanınıad geçirdim zaten hep cepten yedik bi sürü para gitti. Bu kadar parayla seneye yurt dışı tatili yaparız artık:21:

darksea
cnm seninle aynı kaderi paylaşıyorum
maaalesef yarın biz de kv ye geçicez:18:,kayınbabam suratı asık oturacak,kaynanam sürekli laf çakma peşinde olacak
ben de her yıl gitmeme kararı alıyorum ama eşim yalvarıyor beni yalnız gönderme diye
3 gün kalcağız ama daha şimdiden strese girdim

selam hatunlar:)
bu ara çok az girebileorum:) çünkü tek kişilik bi mandıra sahibiyim:)

bebişi emziriorum yatırıorum altını temizliorum bi sat bişeeler yapıorum yada uyyorum duruma göre sonna gene emzirme seansı
ama kilo alımı azmış kontrolde sölediler
günlük 25 gram alması gerekiomuş bizimki 18 gram almış
bende artık emzşrebildiğim kadar emziriorum kalanı pompayla sağıp biberonla tekrar içiriorum kilo alsın çırpı bacakları oğluşumun diye:)

bu arada farmasicim bildirim gününü kaçırdım bidahaki ay topluca sölicem:)

vede bi karar aldım kızlar
1 yıl ücretsiz izne ayrılcam oğluma kendim bakcam el kadar bebeği kimseye emanet edemem
kaynanamı çağıırp aynı evde yaşayamam biz birlikte yapamıoruz beni deli edio 1 hafta da eşimle aram aççıldı 1 senede ne hale geliriz kimbilir:)
çocuğumu ona verip al bak da diyeemem yavrumdan ayrı kalamam

eşim bi sene tek başına çalışsın artık bende yavrumla en güzel zmanlarını birlikte geçiririm
kıymetimi anlar biraz hem
kimse bana madalya takmıcak aferin selin sen durmadın çalıştın para kazandın yavrundan ayrı kaldın yılmadın diye
bi senede kazanıcam 25.000 lira ben bu parayı verip oğlumun ilk anne dediği zmanı ilk adım atışını ilk gülüşünü satın alıorum:)
yine ucuza satın alıorum bence tüm bunlara paha biçilemez:)

selincim en doğru kararı almışsın
ben de aynısını yapmayı düşünüyorum ileride

Merhaba kızlar:
Darkcım ne oldu canım...

papatyacım inan biz kendi kendimize üzülüyoruz
diğerlerinin umrunda değil
güçlü ol,eşinle,oğluşunla hayatın tadını çıkar

günaydın kızlar:KK16:

biraz annemlerde kaldık
ne kadar kendi annemin evi de olsa çok rahat edemiyoruz,sırtımızda valizler
sizler de öyle misiniz
ufffff bi an önce doğu görevimiz bitse de evimizi alsak
her yaz göçebe gibi oradan oraya gitmek çok zor:KK14:
kızlaaaaaar
bana çok dua edin
yarın kvlere gitcez
Allah a dua ediyorum
bi şey olmadan,fazla hakaret yemeden atlazsak şu 3 günü

hayırlı cumalar canlar şu an evden acilen çıkmam lazım gelince yazdıklarınızı okuyacağım inşallah bakalım kirli çıkılarda neler var :KK16::KK16::KK16:

herşey şu cuma gününde gönlünüzce olsun canlar:KK16::KK16::KK16:

Gunaydin kizlar hayirli cumalar... Size guzel.haberler vermek.isterdim ama.maalesef olmadi....0.006 puanla kacirdim istedigim yeri benden nice.dusuk puanlilar yerlesti ben ankara sevdasina kaldim yine ortada kismet boyleymis diyorummm herseyin hayirlisi simdide kasimi beklemeye baslicaz artik....

özlemcim cnm benim
inşallah hayırlıısı olur
kasım da inşalllah gönlünün istediği yer olur
seyyahcığımın da senin de güzel haberlerini alırız

selin oğluşunu kendi istediğin gibi büyütmek gibisi var mı..çok iyi olur bence de..
kv. melek bile olsa 1 yıl boyunca sizde kalması sıkıntı olur..
çekirdek aile takılın güzel güzel :)

zeytin hayırlısı olsun inş..
istiyomusun bebek istemiyomusun anlayamadım gerçi
korunuyosun ya..
belirtiler benim ilk hamileliğimde aynıydı
ve böyle erken başlamıştı..bir hafta sonra kanda çıkar sonuç
bak istersen..

dArk hoş geldin..tatil zamanı kv. mağdutları artıyo:KK47:
günaydınlar hayırlı cumalar

badeciğim aslında çok istiyorum
ama benimiş durumları çok sakat
yani zor durumda kalırsam bebeğime iyi bakamazsam korkusu var içimde
o yüzden tedirginim
içimden inşallah hamileyimdir diye geçiriyorum ne yalan diyim
en azından Allah tan der zorluk olursa da kendimi suçlamam
birde bu kadar erken belirtiler olur mu diye düşünüyordum
ya da ben öle istediğim için kendimi dinliyorum sürekli belirtilere uyacak birşeyler buluyorum:KK43:

Son düzenleme:
yarım gün bi yardımcı tutsan

seyyahcım şu an onua karşılayamayız 3 ay sonna benim maaşım olmıcak
şu an taksitli bi kaç borcumuz var onu kapatmamız lazım:KK43: ilerisi için sorun çıkmasın tek eşim çalışcanda diye:KK43:

özlemcim hayırlısı olsun demekten başka bişe gelmiyor aklıma kaçırdığın puan çok uçlarda
kasımda inşallah atanırsın güzelim

selda noldu sana yahu?

selincim bi karşılaşamadık:KK43:
bebişi sorcam fotosuna bakmak isticem:KK43:
anlaşabiliyomusunuz seni üzüyormu die sorcam ama hiç denk gelmiyor:KK43:
bide sen bana dua ettinmi:KK45::KK45: ALLAH razı olsun etiysende etmediysende sonuçta niyet ettin..

kızlar ben atandım. rabbim yıllardır beklediğim mutlugu banada nasip etti.
bundan sonra inş ihtiyacı olanlara ve emek verenlerede nasip eder:KK16::KK16::KK16:
ALLAh razı olsun dualarını eksik etmeyenlerden

asmunikalcim hayırlı uğurlu olsun canım
sana ve diğerlerine dua etmek şahsım adına diyeyim bir zevkti...
Allah hepimizin hakkında dünya ve ahiret hayırlı olanı versin

inan çok sevindim

darkseanin sıkıntısını ve özlemin atanamadığını okuduktan sonra nihayet bir olumlu haber geldi

Allah darkseaya ve de özlemciğime sabır seyyahcanıma hayırlı bir iş nasip etsin:KK16:

asmunikalcim hayırlı uğurlu olsun canım
sana ve diğerlerine dua etmek şahsım adına diyeyim bir zevkti...
Allah hepimizin hakkında dünya ve ahiret hayırlı olanı versin

inan çok sevindim

darkseanin sıkıntısını ve özlemin atanamadığını okuduktan sonra nihayet bir olumlu haber geldi

Allah darkseaya ve de özlemciğime sabır seyyahcanıma hayırlı bir iş nasip etsin:KK16:

ALLAH razı olsun öğretmenim. ALLAH sizinde kalbinizden gönlünüzden geçen bütün güzellikleri hayatınıza yansıtsın
çocuklarında inş çok iyi yerlere gelir..
tekrar çok saol.. MEB deyim bende öğretmenim:KK1::KK1:

asucum tebrik ederim canım benim:)
doğum anında maalesef edemedim çünkü o an tek istediğim şey ordan kaçıp kurtulmaktı:)

ama doğuma gidene kadar herkese elimden geldiğince etmeye çalıştım:) sende dahil doğum anında
diyebildiğim tek şey seyyah atansın çocuğu olmayanların çocuğu olsundu aklıma bu kadarı geldi:)

doğum anında maalesef edemedim çünkü o an tek istediğim şey ordan kaçıp kurtulmaktı:)

ama doğuma gidene kadar herkese elimden geldiğince etmeye çalıştım:) sende dahil doğum anında
diyebildiğim tek şey seyyah atansın çocuğu olmayanların çocuğu olsundu aklıma bu kadarı geldi:)

tşk ederim:KK16::KK16::KK16::KK16:
rabbim evladına sağlıklı uzun huzurlu ömürler versin..
ettiğin dualarada yürekten amin diyorum..
seyyaha bekleyenlere emek verip ihtiyacı olanlara rabbim atanmayı nasip etsin.
çocuğu olmayanlarada sağlıklı bebişlr versin:KK16:

bide sen bana dua ettinmi:KK45::KK45: ALLAH razı olsun etiysende etmediysende sonuçta niyet ettin..

bundan sonra inş ihtiyacı olanlara ve emek verenlerede nasip eder:KK16::KK16::KK16:
hayırlı olsun:KK16:
darısı isteyen bekleyen herkese inş.
günaydınlar hayırlı cumalar

badeciğim aslında çok istiyorum
ama benimiş durumları çok sakat
yani zor durumda kalırsam bebeğime iyi bakamazsam korkusu var içimde
o yüzden tedirginim
içimden inşallah hamileyimdir diye geçiriyorum ne yalan diyim
en azından Allah tan der zorluk olursa da kendimi suçlamam
birde bu kadar erken belirtiler olur mu diye düşünüyordum
ya da ben öle istediğim için kendimi dinliyorum sürekli belirtilere uyacak birşeyler buluyorum:KK43:
hakkınızda hayırlısı o zaman..
Allah ne zaman nasip ederse o zaman müjdesini alırsınız :)
belirtiler oluyo erkenden bende olmuştu :)

Sağolsun canım. Ben böyle bir kayınvalide olmam inşallah. Çok ahımı aldılar çok :KK43:((
olmazsın olmazsın
Allah öyle merhametsizlerden etmesin hiçbirimizi
hayırlı cumalar canlar şu an evden acilen çıkmam lazım gelince yazdıklarınızı okuyacağım inşallah bakalım kirli çıkılarda neler var :KK16::KK16::KK16:

herşey şu cuma gününde gönlünüzce olsun canlar:KK16::KK16::KK16:

hayırlı cumalar efem:KK16:
amin amin..

Saolun kizlar Allah razi olsun hepinizden... Hakkimizda hayirlisi olsun neyapalim kismet boyleymis... Asu cok sevindim canim hayirli olsun... Darisi seyyahina bana tum bekleyenlere insallah...

yaa bu seyyah ne kadar yer etmiş zihnimizde :KK53:
ben de o an, seyyah ve bebek isteyenlere dua edebildim sadece
Saolun kizlar Allah razi olsun hepinizden... Hakkimizda hayirlisi olsun neyapalim kismet boyleymis... Asu cok sevindim canim hayirli olsun... Darisi seyyahina bana tum bekleyenlere insallah...

Rabbim sizlere de istediğiniz şekilde hayırlısıyla iş kapıları açsın

asucum hayırlı olsun
branş neydi

X